Csúny vagyok? (kép lent)
2010. febr. 6. 18:56
21/31 anonim válasza:
itt a sukár roma leány, ójeee. :D mehetnél a napiszarra napi rajként. ;)
amúgy tényleg nem lehet túl sokat látni, de szerintem azért nem vagy olyan csúnya. :)
22/31 anonim válasza:
nem vagy csúnya de nem kell több ilyen kérdés
24/31 anonim válasza:
Az a baj, hogy a modik csak a káromkodást moderálják! Ha Ti, kedves 'okos' kommentelők, normális nevelést kaptatok volna otthon, akkor nem írnátok ennyire visszatszító dolgokat egy gyereknek! Csak remélni tudom, hogy benneteket így fognak megalázni nyilvánosság előtt, élőben! Kérdező: A képek alapján nem lehet megmondani, hogy szép lehetsz-e. Az biztos, hogy fiatal vagy még...
25/31 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem vagy csúnya,sőt,szép vagy :)
ne foglalkozz azokkal akik mást mondanak.mindenkinek más az ízlése.mondjuk szerintem ne vágd össze így mert tényleg kicsit romashopos beütése van :)
26/31 anonim válasza:
IgenCsúny vagy nem is kicsit:D
+még dagadt is:)
27/31 anonim válasza:
Szerintem nem vagy csúnya egyáltalán.
Nem azt mondom,hogy te vagy a legszebb,de azért szép vagy.Ne foglalkozz azokkal,akik azt mondták,hogy csúnya vagy.Megnézném az ő képüket is.
28/31 anonim válasza:
Szerintem ezen a gey képen elég csúny vagy.
29/31 anonim válasza:
Olyan Fresh Wiki-s. Bá rő tényleg roma, ettől még nem biztos, hogy te is az vagy. Átlagos, se nem szép, se nem csúnya, még bármi lehet, mondjuk egy jó kis frufrus frizura sokat dobhat a kinézeteden.
30/31 anonim válasza:
Dikk, még h csúnya? elég rusnya már boccs.
szegényke, picit azért sajnállak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!