Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a ruha jó...

Szerintetek ez a ruha jó szalagavató bálra?

Figyelt kérdés
Az én szalagavatóm lesz, de nem fogok keringőzni, csak a bálon veszek részt. Szóval az asztalnál fogok inni meg táncolni. Szerintetek ez a ruha megfelelő? [link] (amúgy rajtam szebben áll, mint a csajon)
2015. jan. 10. 16:39
 1/8 anonim válasza:
Akkor magadról tegyél ide képet és megmondjuk.
2015. jan. 10. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Hááát, nem tudom, hogy lesznek öltözve a többiek, de szerintem ez nem bálba való, pláne nem szalagavatóra.
2015. jan. 10. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:

A többiek milyen ruhában szoktak lenni?

Nekünk rendesen báli volt az egész (a bemutató táncokon kívül is). Mindenki estélyiben volt. Ahhoz ez szerintem egy kicsit egyszerű, de nagyon szép ruha.

2015. jan. 10. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Szép ez a ruha, de biztos vagy benne, hogy ilyen kell nálatok szalagavatóra? Nálunk (meg sok máshol) abba mennek amibe ballagnak. (kosztüm).
2015. jan. 10. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is mindenkinek egységes volt. Fiúk öltönyben, lányok meg abban a ruhában, amiben tavasszal ballagtak. Eddig úgy tudtam ezt mindenhol így szokás.
2015. jan. 10. 17:04
 6/8 A kérdező kommentje:
a szalagtűzésen nem ebben leszek, csak a bálon
2015. jan. 10. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem szép,de még szebb lenne egy övvel vagy pl. egy aranyszínű masnival
2015. jan. 10. 18:09
 8/8 A kérdező kommentje:
hát majd viselek hozzá néhány kiegészítőt, de pont ez lenne a lényeg, hogy nem akarok túl feltűnőt, hanem egyszerűen akarok kinézni. az osztálytársaim úgyis úgy fognak kinézni mint valami bazári majom. meg ezt a ruhát máskor is tudnám viselni
2015. jan. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!