Szerintetek ez a ruha jó szalagavató bálra?
Figyelt kérdés
Az én szalagavatóm lesz, de nem fogok keringőzni, csak a bálon veszek részt. Szóval az asztalnál fogok inni meg táncolni. Szerintetek ez a ruha megfelelő? [link] (amúgy rajtam szebben áll, mint a csajon)2015. jan. 10. 16:39
1/8 anonim válasza:
Akkor magadról tegyél ide képet és megmondjuk.
2/8 anonim válasza:
Hááát, nem tudom, hogy lesznek öltözve a többiek, de szerintem ez nem bálba való, pláne nem szalagavatóra.
3/8 anonim válasza:
A többiek milyen ruhában szoktak lenni?
Nekünk rendesen báli volt az egész (a bemutató táncokon kívül is). Mindenki estélyiben volt. Ahhoz ez szerintem egy kicsit egyszerű, de nagyon szép ruha.
4/8 anonim válasza:
Szép ez a ruha, de biztos vagy benne, hogy ilyen kell nálatok szalagavatóra? Nálunk (meg sok máshol) abba mennek amibe ballagnak. (kosztüm).
5/8 anonim válasza:
Nálunk is mindenkinek egységes volt. Fiúk öltönyben, lányok meg abban a ruhában, amiben tavasszal ballagtak. Eddig úgy tudtam ezt mindenhol így szokás.
6/8 A kérdező kommentje:
a szalagtűzésen nem ebben leszek, csak a bálon
2015. jan. 10. 17:16
7/8 anonim válasza:
szerintem szép,de még szebb lenne egy övvel vagy pl. egy aranyszínű masnival
8/8 A kérdező kommentje:
hát majd viselek hozzá néhány kiegészítőt, de pont ez lenne a lényeg, hogy nem akarok túl feltűnőt, hanem egyszerűen akarok kinézni. az osztálytársaim úgyis úgy fognak kinézni mint valami bazári majom. meg ezt a ruhát máskor is tudnám viselni
2015. jan. 10. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!