Műkörmösök, ti hogyan jutottatok túl a kezdeti nehézségeken?
én kozmetikus vagyok de jópár hozzád hasonló körmöst ismerek, kitartás, előbb utóbb össze jön, ha ügyes vagy
fontos a jó marketing, meg a jó referencia. nem igazán írtad h ezekkel h állsz, hol dolgozol most... ha fővárosban akkor sok hely van, ahol nem kérnek saját vendégkört (pl. plázákban a standok, egyes fodrászatok). persze alacsonyabb a fizu, de megéri, mert kialakíthatsz egy vendégkört.
aztán a másik h reklámozd magad mindenhol, facebookon, ismerősi körben, környéken kiragaszthatod, v bedobálhatsz szórólapot, meg kell egy jó weboldal, és nagyon szép referenciák!
akiket ismerek volt aki nehézkesen indult de nem adta fel és mostmár szinte ki se lát a munkából, saját szalonon gondolkozik! persze az azért nem olyan egyszerű, még így se!
Szia! Köszi hogy válaszoltál!
Jelenleg itthon vagyok az egy éves kisfiammal és most álltam neki ezerrel gyakorolgatni hogy visszarázódjak.
Sajnos nagyban még nem dolgoztam. A suli befejezése után csak otthon ismerősöknek, szomszédoknak...
Aztán valahogy leálltam vele! :(
De most minden vágyam hogy jó legyek a szakmában, de mindenki olyan passzív, veszik el a kedvem tőle, hogy már sokan csinálják, sőt sokan már otthon maguknak megcsinálják, plussz ugye a rengeteg kiadás ami vele jár stb.
De tudom nem szabad feladni! Igyekszek most kitartó lenni!
Egyébként egy megye székhelyen élek, itt is van jó pár műkörmös, hát mit tudok tenni... Megpróbálok "csatlakozni" hozzájuk! :)
kopogtass fodrászoknál, kozmetikusoknál hogy nem-e keresnek műkörmöst. elvégre a sarokban egy asztalon elférsz, és a termékkapcsolás elég jól működik. aki fodrászhoz megy, akkor már megcsináltatja a körmeit is :)
érdemes körülnézni hátha vannak szalonok akiknél még nincs körmös
egyébként meg géllakkra gyúrj rá, mert az megy most nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!