13 évesen 150 cm vagyok. Ez így lehet nem kevés, de mindenki csúfol. Mit etehetnék, hogy nőjek? Ja és lány vagyok.
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 16:36
1/8 anonim válasza:
Ez nem kevés, majd még nősz, nyugi.
2/8 anonim válasza:
Várj, és nőni fogsz. Szerintem ezért csúfolni valakit eleve hülyeség. Nem figyelsz rájuk és kész. :)
3/8 anonim válasza:
Én 25 évesen 156 cm vagyok. Na és. A párom így szeret, ő 180 cm. De van egy ismerősöm, aki 32 évesen 153 cm.
Ne aggódj ezen.
4/8 anonim válasza:
netörődj velük!vágj vissza nekik,vagy nevesd ki őket!énis ezt teszem ha cukkolnak,amugy én 18L éves és 160cm nincs hátránya!pasim is így szeret ő 180,szokott törpének hívni de csak mert szeret:D szóval te még nőni fogsz úgyis:P sok növést
5/8 anonim válasza:
Én 15 vagyok és 157 cm! De nem foglalkozok vele!=) Úg yis fogsz nőni még, kitartás!
6/8 anonim válasza:
Eva Longoria is 150 cm, pedig ő már felnőtt nő, és sztem nagyon jól öltözködik, ezzel tökre el tudja fedni az alacsonyságát.
egyébként még simánnőhetsz, még fiatalka vagy.
7/8 anonim válasza:
Én is 13 éves lány vagyok és 148cm.Szóval,szerintem ne figyelj rá oda,ha csúfolnak,mertezért hülyeség!Csak megnövünk még!Ha meg nem élünk így tovább.
8/8 anonim válasza:
Én is 13 éves és 150 cm körül vagyok.Persze én is szeretnék nőni,de abban reménykedek,hogy majd nyáron =) Gondolj csak arra,hány ember nő meg nyáron úgy,hogy szinte rá se ismersz :) Tudom hogy nehéz,a saját példámon,de légy türelemmel! Mást úgyse tudunk tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!