Pattanásokra hatásos módszerek? Kinek mi vált be? Valami jó módszerre lenne szükségem.
Nem tudom, mennyi krémet kensz te magadra, alighanem túl sokat.
A rendszeres arcápolás segít. Én a Mannaszappannál vettem fekete széntartalmú szappant, azzal mosom reggel-este, és ugyanott tiszta, 100%-os sheavajat, azzal bekenem utána nagyon vékonyan. De úgy nem megy, hogy bekened párszor, jobb lesz, abbahagyod, hanem ezt minden reggel-este, de legalább este meg kell csinálni.
Először is nézd meg, hogy miket eszel, mivel az is nagyban befolyásolja, pl a chipszektől, meg az édességektől..stb. ki lehet pattogni.
Második, mennyi folyadékot iszol egy nap? Meg van a napi kb 2-2,5 litered?
Szerintem felesleges minden sz..ral bekenni az arcodat, attól nem fog elmúlni, sőt, mivel a krém miatt nem szellőzik az arcbőröd, így még jobban eltömíted a pórusokat.
Én Garnier 3 in 1 -t használok és az nekem bevált, igaz, mellette az előbb leírtakat alkalmazom.
Plusz ha gondolod menj el kozmetikushoz is, hátha ő is tud ajánlani valamit, bár az szerintem eléggé pénztárca függő lesz.
A neten keress rá otthon elkészíthető pattantás eltüntető módszerekre.
Első.
Ez egy 10 ml-es kiszerelés :D 6-7 alkalommal lehet vele bekenni az egész arcom. De ez hatásosnak bizonyult. De ha minden este bekenen vele akkor egy hét alatt elfogy. Ezért kb heti 1 alkalommal szoktam bekenni.
Chipseket nem eszek. Cukrokat azt szoktam enni de nen borzasztó mrnnyiségeket...
Kozmetikus.
Nekem be vált :) Azóta alapozózom és sminkelek stb, mert tiszta az arcom és nem is jönnek elő újra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!