Tudom oltári hülye kérdés, de azért csak kiváncsíságbol megkérdezem szerintetek hogy nézek ki? (kép lent)
#szép/csunya
2015. jan. 4. 15:33
11/19 anonim válasza:
nem vagy csúnya, bár sztem még mindig nem a legelőnyösebb képed linkelted be
-szerintem szép leszel, de még kislány vagy. A szemeiddel hódítani fogsz! :P
12/19 A kérdező kommentje:
ez a kislányos arc nálunk inkább olyan mint egy családi örökség :) és nem bánom,na jo,talán egy kicsit
2015. jan. 4. 16:16
13/19 anonim válasza:
Örülj neki, hogy bájos babaarcod van, majd 20 év múlva nagyon boldog leszel (feltéve ha nem rontod el egészségtelen életvitellel a bőröd minőségét). Szép vagy, ne érezd magad csúnyának :)
14/19 anonim válasza:
Szép az arcod, nem értem mi a bajod vele, a bőröd is szépnek tűnik, leszámítva a pattanásokat, amire legalább korrektort használj ami elfedi, mert a piros foltok nem túl nyerők. :)
15/19 anonim válasza:
Cuki arcod van!
3/4 év múlva már bukni fognak utánad a jobbnál jobb pasik. :D
16/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
hát szerintem meg pont hogy a szemed rontja el az arcod.. apró malacka szemeid vannak, amik mélyen ülőek
18/19 anonim válasza:
nagyon érdekes, szép arcod van! sok mindent ki lehet hozni belőle. 14-nek néztelek a második és harmadik képeken
19/19 anonim válasza:
16-os, kicsit se hasonlítanak a szemei a videókban lévő énekesek szemeire XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!