Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani Kecskeméten...

Tudnátok ajánlani Kecskeméten menyasszonyi ruha készítőt?

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 01:03
 1/2 anonim válasza:
27%

Én sajnos nem tudok ajánlani, de inkább le beszélnélek róla. Elhiszem, hogy valami olyat szeretnél varratni, amit sehol nem láttál, de hidd el egyszerűbb venni, ha más nem kínai oldalakról (aliexpress, stb). Már régen, amikor még többet jártak az emberek varrókhoz és nem volt ennyi bolt sem, akkor is nehéz volt találni varrót. Emlékszem a ballagási kosztümöm milyen volt...Manapság meg egy felhajtással is imádkozni kell, hogy ne rontsa el a varró az egész nadrágot, ill. ne 2 hónap alatt csinálja meg a 100x telefonra. Plusz árban sem jössz kijobban. A szép anyag drága és nagy utánajárás pesti nagykerekből beszerezni, ahol egész végeket kell megvenni.

Kb 130.000 ruha:

[link]

2015. jan. 5. 12:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de én (mint a legtöbb lány) kicsi korom óta erre a napra vártam,olyan ruhát szeretnék,amilyet megálmodtam... Rendelni netről tuti nem fogok,nem bízok benne.

Szerencsére az esküvőnkig van még bő 1 évem,mindent időben el szoktam kezdeni,bele kell hogy férjen a ruhakészítés is. A pénzt meg összegyűjtöttem,hogy olyat csináltathassak,amilyet szeretnék.Ezért kérnék tippeket Kecskemétről,esetleg környékéről.

De köszi a válaszodat! :)

2015. jan. 6. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!