1/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon szep de eleg buta tekintete van,
2/19 anonim válasza:
Nem szép, mert kb. annyi élet van benne, mint egy próbababában...
3/19 anonim válasza:
Nem szép. Olyan mint egy műnő.. Ráadásul olyan utcalányosan pózol..Mosolyogni nem tud, mert azt hiszi ha ilyen búvalbélelt képet vág akkor jól néz ki..Hát nem
4/19 anonim válasza:
Lehet hogy szep, de ez egy szar kep. Ezen inkabb kozonsegesnek latszik, mint szepnek.
5/19 anonim válasza:
Imádom az ilyen szerkesztett képeket. Pont az arcáról nem lehet egy szót se mondani, mert mindkét képen teljesen más a véleményem róla.
6/19 anonim válasza:
Nekem nem annyira. Valamiért nem is szimpatikus. Mondjuk a szeme szép a második képen, de elfogult vagyok a kék szeműekkel. Egyébként is tudjuk, hogy a szépség relatív...
L
8/19 anonim válasza:
átlagos plázacicának tűnik a képen alapján
9/19 anonim válasza:
nem szép, mert dagadt a feje, túl disznós az orra, pici a szeme, amit ez a béna smink még inkább kihangsúlyoz és ez a lenyalt, műszőke haj is csúnya. plusz a stílusa se tetszik.
10/19 anonim válasza:
simán szúrható, bár barátnőnek nem való..túl mű :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!