Mit tegyek a testemen lévő hegekkel?
Figyelt kérdés
A hátamon, vállamon, karomon, mellemen, arcomon régebben mindig elvakartam a pattanásaimat, egy kis semmiségből is tudtam egy nagy csúnya sebet kreálni, kb 6 évig voltam kényszeres nyomkodó, de már másfél éve nem nyúlok hozzá, de a hegek még mindig nagyon csúnyák. Főként kiféhéredett, a bőrömmel egy vonalban vannak, az én alapjából kreol bőrömön nagyon csúnya látvány. De vannak barna pöttyeim is. Mit lehet tenni, hogy elmúljanak? Nagyon kétségbe vagyok esve, már szinte mindent kipróbáltam, amit ajánlanak hegekre. Lézeres kezelés, mélyhámlasztás, házi módszerek, mindt pl a citrom, contratubex gél,...stb de semmi sem segített :,(2015. jan. 1. 21:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!