Milyen tetoválást csináltassunk? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel szeretnénk egy közös tetoválást. Van valami ötletetek, hogy milyet csináltassunk? Szóba jöhetnek pl olyanok is hogy egy kis ördögöt vagy bármit... Bármi ami eszetekbe jut azt írjátok le, vagy ha netán van neked is akkor írd le hogy az milyen :)
Képet is küldhettek.
2010. febr. 4. 17:27
11/11 anonim válasza:
és ha nem lesztek örökre barátnők?holnap összevesztek,de 90 éves korotokig azt a tetkót kell majd nézd magadon,és mindig csak ő jut róla eszedbe,hogy hogy kitolt veled?
szerintem gondoljátok meg...
sztem fessétek ugyanojanra a hajatokat,vagy csak henna,vagy nem tudom...sztem tetkó nem túl jó 5let
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!