Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » DEESS IPL - tapasztalatok?

DEESS IPL - tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 12:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem működik. Fabatkát sem ér. Barátnőm megvette, most azon gondolkodik, hogy szabaduljon meg tőle.
2015. jan. 1. 12:47
 2/18 A kérdező kommentje:

Ez komoly? Én kipróbálnám a kúrát, 2 hetente, a leírások szerint.

Persze sok függ a bőr, illetve szőr színétől is!

2015. jan. 1. 13:02
 3/18 anonim ***** válasza:
Komoly. Többet ér az epilátor.
2015. jan. 1. 13:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen, csak aki olyan szerencsétlen géneket örökölt, mint én, annak jó lenne egy kissé tartósabb megoldás! :(
2015. jan. 1. 14:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Én most a Remingtont akarom megvenni. Arról sok jót hallottam.Külföldi fórumokon. A legújabb kiadásról. Lila színű. Eddig teljesen rajta voltam, hogy megveszem, de most, hogy a barátnőm csalódott benne, igaz, az egy másik márka....de akkor is...ugyanazon elven működik. Most már félek megvenni. De én összehasonlítást végeztem, és ha én vennék, akkor csakis a Remingtont venném meg.
2015. jan. 1. 14:03
 6/18 A kérdező kommentje:

Fura, mert én is nézegettem mostanában, és villanásszám, meg tapasztalatok szerint én épp a DEESS mellett döntenék :) Nem vagyunk egyformák!

Mindenesetre írok majd, ha rászánom magam, de valószínűleg ez még nem mostanában lesz.

2015. jan. 1. 14:07
 7/18 anonim ***** válasza:

Csak közlöm, hogy a legújabb, a lila színű Remington 65.000 villanást bír. Abban igazad van, hogy az előző két kiadás, a szürke és a barna színű, csak 7500 villanást. Az valami hihetetlenül kevés. Nem győzné az ember venni bele az izzót. Viszont az új igaz, hogy drágább, de külön arckezelő fej is van hozzá, a villanásszáma is kedvező, 65.000 az nagyon sok. És a Remingtonról külföldi oldalakon is olvasgattam, hogy a legjobb a piacon.

Nem fogunk vitatkozni. :))) Csak közöltem veled, hogy nem mindegy melyik fajtáról beszélünk.

2015. jan. 1. 14:16
 8/18 A kérdező kommentje:

Én sem szeretek vitatkozni, és nem is ez a szándékom, hisz csak tapasztalatokat, illetve tudást cserélük :)

Az lenne a jó, ha valaki jönne, aki már próbálta ezt vagy azt, és beszámolna! A lényeg, hogy bármit is választunk, csak ne ártson, de használjon :)

2015. jan. 1. 14:28
 9/18 anonim válasza:
Szia, én most vettem meg a remingtont.Rengeteg fórumot olvastam én is, de érdemi választ nem kaptam sehol.De a vásárlás közben az üzletben vagy 3 ember mondta,hogy ők is vettek és jó.Én még nem próbáltam,de ha nem felejtem el,akkor majd beszámolok vmikor,hogy hatásos e.
2015. jan. 1. 17:25
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást! Pontosan melyik típust vetted meg, le tudnád írni? Köszönöm! :)
2015. jan. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!