Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kedves Avon parfumoket használ...

Kedves Avon parfumoket használok/ismerok! Segitenétek?

Figyelt kérdés

Nagyon hezitalok az Avon parfumokkel kapcsolatban..Tudom, hogy kellemes illatuk van, de nem tudom mennyire tartosak. Igy azoktol kérnék segitséget, akik valamilyen avonos parfumot, kolnit hasznàlnak. Arra kérnélek benneteket, hogy " osztàlyozzàtok" objektiven!!!! ( tudom nehéz, hisz azt hasznàlod, igy nehéz objektiv dontést hozni)az illatok tartossàgàt!

1-es: semmi tartossàg, fujàs utàn fél oràval màr alig érzodik, 5-os: tartos, fujàs utàn oràkig megmarad az illata, anélkul hogy nagyon megvàltozna az illat..Persze irjàtok oda, melyik termékrol van szo :)

Koszi a segitséget!

2010. febr. 4. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Én kétfélét használtam eddig.

- Celebre: 3

- Pur Blanca: 2

2010. febr. 4. 11:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Fire Me Up : 5

Island Wibe: 4

Little Black Dress : 3

2010. febr. 4. 11:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Perceive: 5

Summer White: 2

Little Black Dress: 3

Pur Blanca: 3

2010. febr. 4. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Rare Pearls : 5

nagyon jó az illata is :D

13 körül fújok magamra suli előtt és amikor hazaérek 19 körül, még akkor is érződik ^^

2010. febr. 4. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Pur Blanca:3

Little Black Dress:5

Az utóbbi a legtutibb parfüm (nekem).Ha reggel befújom magam még du érzik.

2010. febr. 4. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:

True Glow: 5

Cynthia Rowley-Flower: 5

Cynthia Rowley-Petal: 1

Today: 5

Fire me up: 4

Little white dress: 3

Tahitian holiday: 5 (erős illata van)

Lacroix Rouge: 5

Wish of luck: 3

Eternal magic: 3 (de nagyon finom illatú)

2010. febr. 4. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
In bloom: 5
2010. febr. 4. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Én sokat használtam már(Pur Blanca, Incandessence, Celébre, Blue Rush, Wish of Love, Lyrical, Wink stb-stb.) Elmegy, de nem tartós egyik sem. Amikor magadra fújod kellemes, és tömény illat de 2 órával később már szinte semmi. Mások sem érzik rajtam. Hamar fogy. Ruhán talán jobban megmarad, csak gáz ha kiszívja a színét és foltot hagy...

Én áttértem a drágább, igazi parfümökre igaz, hogy 10ezer forint de össze lehet gyűjteni rá a pénzt nagynehezen. Megéri.

De amúgy ha le van akciózva az avon akkor vedd meg, max vidd magaddal, mert napközben valószínűleg újra kell majd fújni, estig nem tart ki. Vagyis a legtöbb nem.

2010. febr. 5. 01:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Perceive és a Pur Blanca szerintem egész tartós. A celébre is az volt - régen. Mostanában már az sem.
2010. febr. 5. 01:20
 10/10 anonim válasza:

Pur Blanca: 4

Celebre: 4

Today tomorrow always GOLD: 5

Summer White: 3

Brazilian Beat: 4

Szerintem a kölnik max. 2-3 órát bírják, a parfümök tovább.

2010. máj. 19. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!