Kedves Avon parfumoket használok/ismerok! Segitenétek?
Nagyon hezitalok az Avon parfumokkel kapcsolatban..Tudom, hogy kellemes illatuk van, de nem tudom mennyire tartosak. Igy azoktol kérnék segitséget, akik valamilyen avonos parfumot, kolnit hasznàlnak. Arra kérnélek benneteket, hogy " osztàlyozzàtok" objektiven!!!! ( tudom nehéz, hisz azt hasznàlod, igy nehéz objektiv dontést hozni)az illatok tartossàgàt!
1-es: semmi tartossàg, fujàs utàn fél oràval màr alig érzodik, 5-os: tartos, fujàs utàn oràkig megmarad az illata, anélkul hogy nagyon megvàltozna az illat..Persze irjàtok oda, melyik termékrol van szo :)
Koszi a segitséget!
Én kétfélét használtam eddig.
- Celebre: 3
- Pur Blanca: 2
Fire Me Up : 5
Island Wibe: 4
Little Black Dress : 3
Perceive: 5
Summer White: 2
Little Black Dress: 3
Pur Blanca: 3
Rare Pearls : 5
nagyon jó az illata is :D
13 körül fújok magamra suli előtt és amikor hazaérek 19 körül, még akkor is érződik ^^
Pur Blanca:3
Little Black Dress:5
Az utóbbi a legtutibb parfüm (nekem).Ha reggel befújom magam még du érzik.
True Glow: 5
Cynthia Rowley-Flower: 5
Cynthia Rowley-Petal: 1
Today: 5
Fire me up: 4
Little white dress: 3
Tahitian holiday: 5 (erős illata van)
Lacroix Rouge: 5
Wish of luck: 3
Eternal magic: 3 (de nagyon finom illatú)
Én sokat használtam már(Pur Blanca, Incandessence, Celébre, Blue Rush, Wish of Love, Lyrical, Wink stb-stb.) Elmegy, de nem tartós egyik sem. Amikor magadra fújod kellemes, és tömény illat de 2 órával később már szinte semmi. Mások sem érzik rajtam. Hamar fogy. Ruhán talán jobban megmarad, csak gáz ha kiszívja a színét és foltot hagy...
Én áttértem a drágább, igazi parfümökre igaz, hogy 10ezer forint de össze lehet gyűjteni rá a pénzt nagynehezen. Megéri.
De amúgy ha le van akciózva az avon akkor vedd meg, max vidd magaddal, mert napközben valószínűleg újra kell majd fújni, estig nem tart ki. Vagyis a legtöbb nem.
Pur Blanca: 4
Celebre: 4
Today tomorrow always GOLD: 5
Summer White: 3
Brazilian Beat: 4
Szerintem a kölnik max. 2-3 órát bírják, a parfümök tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!