Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kaphatnek oszinte velemenyt...

Kaphatnek oszinte velemenyt arrol, hogy nezek ki? 17L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Koszonom elore is :)

2014. dec. 28. 09:13
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:
Szia! Szép vagy, de a sminket el kéne hagynod, vagy kipróbálni, hogy csak egészen keveset, inkább paszteles színeket használj! Ahogy már előttem írták, a természetesség a legjobb dolog, azzal tudsz megfogni leginkább egy férfit. Persze csak az, akinek van, de neked van. És mégegy fontos dolog: a kérdés az, hogy mi a célod? Ribis szeretnél lenni, vagy a korodnak megfelelően szép csinos és vonzó lány? Ha az utóbbi,akkor nem kell hangsúlyoznod a felnőttes dolgokat(rúzs, smink, felnőttes viselkeés, öltözködés), anélkül is vonzó és szexis vagy! Legyél tiszta, ápolt, jó illatú, kedves, érdeklődő és add magadat! Hidd el, ezen múlik. Szerintem akkor leszel csúcsformában. :-)
2014. dec. 28. 09:31
 22/48 anonim válasza:
Felejtsd el a sminket, nélküle is szép az arcod.
2014. dec. 28. 09:32
 23/48 anonim válasza:
Szia. Szerintem jól nézel ki. Bár, az előttem szólókhoz csatlakoznék, nem azt mondom, hogy ne használj rúzst, meg esetleg sminket, de inkább kevesebbet. Rúzst inkább más színűt, ez szerintem inkább "alkalmi" eseményekre jó egy estélyi melett. De, szép lány vagy.
2014. dec. 28. 09:38
 24/48 anonim válasza:

Szia!

Te e gy igazi természetes szépség vagy! Sminkkel és rúzzsal is vadító vagy, de én a helyedben kihasználnám hogy máz nélkül is gyönyörű vagy! Mosolyogj sokat mert jól áll:)

24 F

2014. dec. 28. 09:41
 25/48 anonim ***** válasza:
de kínos ez a megjátszott kedveskedés :s
2014. dec. 28. 09:42
 26/48 anonim ***** válasza:
A rúzs néhol sok, amúgy jó.
2014. dec. 28. 09:45
 27/48 anonim ***** válasza:
tényleg szép vagy :)
2014. dec. 28. 09:48
 28/48 anonim ***** válasza:
Jól, de se rúzs, se körömlakk nem kell.
2014. dec. 28. 09:50
 29/48 Marc Bolan válasza:
Egy átlagos lány. Nekem nem tetszik, de semmiképp sem csúnya. :)
2014. dec. 28. 09:52
 30/48 anonim válasza:

csinos vagy :)

22L

2014. dec. 28. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!