Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a kontaktlencse...

Mennyibe kerül a kontaktlencse MINDENNEL együtt havonta?

Figyelt kérdés

Lencse, vizsgalati dij, FOLYADEK stb tehat minden koltseggel egyutt?

Es ugyanez szinesben?

Havi lencsere, 1.5-2 tavollato.

2014. dec. 27. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Én évente vizsgáltatom (sokszor van ingyenes vizsgálat, akkor megyek... :D ), lencse 3 hónapra 5000.- (éjjel-nappal hordható, de hetente ki szoktam venni, kevés folyadék fogy így, amúgy Rossmannban kb. 1000.- egy nagy üveg, az sokáig elég), szóval nagyon max. 2000.-/hó, de inkább kevesebb.
2014. dec. 27. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Évente járok vizsgálatra én is, amikor ingyenes.

A lencse ára változó. Az enyém 5600 ft 3 hónapra (netről rendelve. Optikában 11ezer lenne).

Folyadék 1200 ft, 3 hónapra nekem elég az is ha nem pancsolok vele nagyon.

A színes lencsék is ilyen árban vannak, viszont az nem hordható folyamatosan, mivel más az anyaga, kevés az oxigén áteresztése, hamar kiszárad, kényelmetlen, nem látsz vele mindig tökéletesen. Én senkinek nem ajánlom.

2014. dec. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!