Nagyenikő kérdése:
Fiúk nektek tetszik ha egy lányon van piercing?
Figyelt kérdés
én 15 éves lány vagyok és akarok egy piercinget arra gondoltam hogy a nyelvembe,vagy a nemi dolgaimra! fiúk nektek ez bejön ?2014. dec. 27. 13:15
2/10 anonim válasza:
Jjaj kedves ne ronts el magad legyél natur az jobban bejönn a fiukáknak. Köszike puszilak
3/10 anonim válasza:
Nálam nem nyerő, a köldök piercing még oké de a többi nem.
4/10 anonim válasza:
Szerintem ízléstelen, nem vagyok oda érte.
6/10 anonim válasza:
Nem szeretek semmilyen testi "módosítást".
Fülbevaló még oké, de ha piercingről van szó akkor maximum orrba egy pici kis diszkrét még belefér.
Ha viszont akit megismerek már van piercingje attól nem kérném, hogy váljon meg tőlük, mert nem akarnám megváltoztatni.
7/10 A kérdező kommentje:
eldöntöttem hogy mégsem akarok mert csak fájdalmakkal jár és csunya! :)
2014. dec. 27. 13:33
8/10 anonim válasza:
Elég gyorsan meggondoltad magad, rohadtul szilárd elhatározás lehetett :D
Amúgy szvsz nyelvbe csúnya, nemi szervbe meg kifejezetten ocsmány.
9/10 anonim válasza:
Engem rohadtul nyugtalaníta, hogy miért gondolja az illető pipi, hogy így vonzóbbb. Szóval idióta baromságnak tartom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!