Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen színű zonkiban szoktato...

Milyen színű zonkiban szoktatok járni? Én 13 éves vagyok és ciki, ha fehér vagy színes zokniba járok? Milyen színűt hordjak? Lehetőleg fiúk írjanak, és élet kort is írjatok

Figyelt kérdés
Szépség,divat

2014. dec. 26. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok fiút érdekel, hogy milyen zokni van rajtad...
2014. dec. 26. 11:32
 2/8 anonim válasza:
100%
olyat ami illik a ruhádhoz...!! a fiúkat nem szokta érdekelni úgyhogy nyugi...!!!:)) L/15
2014. dec. 26. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem egy 13 eves lanynal nincs ilyen hogy ciki egy zokni....

szoval nem ciki... de ha te annak tartod, kerd meg a szuleidet hogy vegyenek neked boka zoknit ( tok mintegy milyen szinu, mivel egy boka zoknin minden szin vagany es cuki is lehet akar...)

u.i: terd zokni az azert mar egy kicsit ciki.... 15/ F

2014. dec. 26. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
a fekete vagy szurke az minden ruhahoz illik:)
2014. dec. 26. 12:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. dec. 26. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen is színeseket hordok. Szerintem lényegtelen, hogy milyen van rajtad.
2014. dec. 26. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:

dehogy ciki

én régebben feketében jártam, ám egy idő múlva körbenézve a körülöttem lévő embereken, rájöttem, hogy mindenki fekete max szürke. igazi piszkos massza. úgyhogy elkezdtem szineket hordani, méghozzá élénk szineket, kezdtem pirossal, mostanában zölddel

olyan zoknit veszek fel amilyen a pólóm, tehát kék póló kék zokni, piros, piros, mindezt zöld nadrághoz. vagy rövidgatyában ami megy a cipőhöz, nadrághoz

kell hozzá önbizalom, nekem tetszik, a többi meg nem érdekel

szal szerintem nem ciki, de a szürkék szerint akik semmilyen szint nem mernek felvenni, minden b.u.z..is ami nem fekete/fehér/szürke

2014. dec. 26. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Amit éppen kikapok a fiókból sietség közben :D
2014. dec. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!