Milyen színű zonkiban szoktatok járni? Én 13 éves vagyok és ciki, ha fehér vagy színes zokniba járok? Milyen színűt hordjak? Lehetőleg fiúk írjanak, és élet kort is írjatok
szerintem egy 13 eves lanynal nincs ilyen hogy ciki egy zokni....
szoval nem ciki... de ha te annak tartod, kerd meg a szuleidet hogy vegyenek neked boka zoknit ( tok mintegy milyen szinu, mivel egy boka zoknin minden szin vagany es cuki is lehet akar...)
u.i: terd zokni az azert mar egy kicsit ciki.... 15/ F
dehogy ciki
én régebben feketében jártam, ám egy idő múlva körbenézve a körülöttem lévő embereken, rájöttem, hogy mindenki fekete max szürke. igazi piszkos massza. úgyhogy elkezdtem szineket hordani, méghozzá élénk szineket, kezdtem pirossal, mostanában zölddel
olyan zoknit veszek fel amilyen a pólóm, tehát kék póló kék zokni, piros, piros, mindezt zöld nadrághoz. vagy rövidgatyában ami megy a cipőhöz, nadrághoz
kell hozzá önbizalom, nekem tetszik, a többi meg nem érdekel
szal szerintem nem ciki, de a szürkék szerint akik semmilyen szint nem mernek felvenni, minden b.u.z..is ami nem fekete/fehér/szürke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!