Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Skinhead vagy emo? Kort és...

Skinhead vagy emo? Kort és nemet is lécci : D

Figyelt kérdés
sztem emooooo (L) 14/F
2010. febr. 3. 15:25
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:

skinhead!!

14Ł

88

2010. júl. 14. 19:36
 32/46 anonim válasza:

amugy a skinheadek nem nácik...igaz vannak akik azt az elvet képviselik amit Hitler de azok a boneheadek.

wikipedia-n olvassátok el nyugodtan a skin történelmet

amugy skinhead

17/fiú

2010. júl. 15. 13:28
 33/46 anonim válasza:
SKINHEAD
2010. júl. 23. 12:53
 34/46 anonim válasza:
ÉS te hiszel a wikipediában? AZ egy nagy zsidó lap, és mindenféle baromságot ír. A metapedia az JOBB!
2010. júl. 23. 12:56
 35/46 anonim válasza:
az emok érzelmesek, amivel semmi baj sincs viszont a skinheadek agressziv állatok és mindenkibe melekötnek -.- idióták én őket pl kinem állhatom :D
2010. aug. 2. 13:28
 36/46 anonim válasza:

Belekötnek...?

Remélem téged elkap egy-kettő. xD

2010. aug. 7. 01:09
 37/46 anonim ***** válasza:
Skinhead mindorokke!
2010. aug. 9. 18:15
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
En SkinHead vagyok es buszke arra h harcolhatok a hazamert,mert ha mi nem lennenk velemenyem szerint nem lenne mar otthonunk!!!es milyen hulyeseg az h az emosok erzelmesek???fokent kamasz pics.ak akik nem tudnakm it csinalni a hirtelen hormon tultengessel es jatszak az eszuket!ha rajtam mulna az osszes fereg a dunaban landolna!!!es igen lehet h kotekszunk de magyarokkal nem!es itt nem stilosrol van szo,skinhead az skinhead!nem stilosbol fesszuk fel ezt az iranyzatot hanem mert helyesnek tartjuk az elveit es egyet ertunk vele!az emo meg stilus de legdegeneraltabb a punk v a disco patkanyok elott!Szebb jovot!Oi!!!
2010. aug. 16. 05:43
 39/46 anonim ***** válasza:
ja es persze fiu,15
2010. aug. 16. 05:45
 40/46 anonim válasza:
szebb jövőt szebb jövőt..? mitöl lenne szép..mostis arrol irsz ha rajtad mulna a fél világot kiirtanád, és igen nem egyszer láttam már skinheadeket akik normális emberekkel is kötözköttek ..nem mondom hgy az összes iylen de sokan vannak és a legtöbb csak divatbol az..szval nemtudom, ennyi erővel nem mondhatjátok hogy a skinheadek külömbek az emoktol.. én egyik sem vagyok, ez csak vélemény..
2010. aug. 17. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!