Medusa piercing kivétele után marad heg?
Figyelt kérdés
Úgy értem marad olyan nagy heg, ami aztán nem gyógyul be? Vagy be tud forrni egy idő után alig észrevehetőre? Szeretnék medusa piercinget, de ha olyan heget hagy, ami örökké látszódni fog olyan mértékben, hogy nem csak közelről lehet majd észrevenni, akkor nem csináltatnék. Elfogulatlan válaszokat szeretnék kapni!!!!!! Tehát nem érdekel, ha valaki ocsmánynak tartja ezt a piercinget!!!2010. febr. 3. 12:58
1/1 anonim válasza:
Ez emberfüggő is.Rajtam pl. minden heg megmarad, nagyon lassan gyógyulok, stb.
Attól is függ, hogy mennyi ideig van bent és hogy hányszor kapsz bele, hogy elfertőződik-e, ilyesmi..egyébként szerintem nem vészes, még ha marad is egy kis heg, azt is el lehet fedni sminkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!