Férfiak! Nektek a vörös, vagy a szőke haj jön be jobban egy nőn/lányon? És miért?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is,és kérlek titeket,hogy hosszan fejezzétek ki magatokat!:)2014. dec. 21. 10:31
3/10 anonim válasza:
A természetes vörös :)
Elég egyszerű azért mert olyannal még nem voltam :) és állítólag nagyon jók az ágyban.
A szőkékről azt hallottam finomabb ízű a puncijuk.
5/10 A kérdező kommentje:
3as,azigen.:D Bár nem hiszem,hogy a hajszín közrejátszana ebben,köszönöm,hogy kifejtetted a véleményed,és remélem egyszer egy természetes vörössel is összehoz a sors.:) :D
2014. dec. 21. 12:59
6/10 anonim válasza:
Mindegy csak ne festett legyen... a festett egyikből sem szép.
7/10 anonim válasza:
Attól függ mi áll jól. Szerintem mindkét színre igaz, hogy nagyon kevés lánynak áll igazán jól. Viszont akinek jól áll, az nagyon bejön.:)
8/10 anonim válasza:
Még annyival azért kiegészíteném, hogy ezt leginkább festett színekre írtam, mert gondolom arra vonatkozik a kérdés úgyis.
10/10 anonim válasza:
Tömindegy, nem egy alkatrészen múlik a nőszemély minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!