Miért lenne gyerekes a frufru? Szerintetek miért mondják ezt olyan sokan?
Kiskorom óta van frufrum (igaz, azóta lett belőle hátranövesztve, hogy mégse az a v alakban nyírt legyen már). Mindenki azzal jön, hogy nem akarom hátranöveszteni? Az olyan nem jó... meg, ugye, hogy gyerekes. Miért lenne az? Én speciel nem tartom annak, szerintem jó. (Meg aztán, oldalra növeszteni még hagyján lenne, de hátra... Egyszerűen nem tetszik.)
Ha ez számít a válasznál: jövő hónap végén leszek 14 éves. :)
Még egy kis segítség, mert senkitől nem kívánom, hogy tökéletesen képzelje el, mire gondolok: :D [link]
Nem, szerintem cuki.
De neked valahogy nem áll olyan jól a siska..
Szerintem cuki.
Egy 14 éves gyereket gyerekesnek csúfolni meg vicces.
Hát ez így tényleg elég ovis fazon, már bocs. Mintha teljesen külön élete lenne a frufrudnak meg a hajad többi részének, nem passzol össze. Na ez a baj.
Nincs baj egyébként a frufruval, még aránylag jól is áll neked, de egy kicsit fel kéne javítani és úgy jobban összerakni a fazont. Mondjuk ha balról jobbra van fésülve a hajad, akkor a frufrudat nem jobbról balra kéne. :D Meg valami kis íve is lehetne, hogy az arcodat keretezze, ne a homlokod vágja ketté. Keress egy jó fodrászt - nem tudom most otthon sikerült ezt összehozni, vagy béna a fodrászod, de legközelebb ne ezt a megoldást válaszd. :D
Alapvetően meg azért mondják, hogy a frufru gyerekes, mert fiatalítja az arcot. Plusz mert tipikusan oviban esik át mindenki a bili meg pónifrizurán. :D
Na, akkor sorban:
Én eddig azt hittem, hogy amit a "legtöbb kislánynak vágatnak" az a már fent leírt 'v' alakú. Vagyis ez: [link]
4. válaszoló: Már kipróbáltam én is jó párszor, hogy milyen is mondjuk hátracsatolva, de nekem már nap végére hiányzott... Igaz, nekem nem magas a homlokom, viszont széles (szerintem legalább is XD) és úgy olyan fura... >< Na, meg aztán, vannak emberek, akiknek mindenhez van valami rossz hozzászólásuk és így is beszólnak valamit. (Ha se frufruval nem jó, se a nélkül, akkor mégis mit csináljak?! :D)
Most úgy eszembe jutott, hogy az se mindegy, hogy pl akik erre válaszoltak, volt-e valaha frufrujuk vagy kitartanak a "saját hajuk mellett".
6. válaszoló: "már bocs", hát, meg van bocsátva! Nem fésülöm én össze-vissza, hova gondolsz? D: (Egyébként jobbról van balra, de nem lényeg. :D)
Één nem vagyok fodrász (csak néha, de durván bele nem vágok :D), kérlek szépen, unokatesóm vágja a hajamat, aki nem mellesleg fodrász. ^^ enyhén hülyén nézne ki, ha eljárnék máshoz, nem? :D
Mindenkinek köszi szépen a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!