Tudtok mondani szép, egyszerű hajakat?
Figyelt kérdés
Viszonylag gyorsan, reggelente elkészíthetőket keresek.2014. dec. 16. 22:55
1/5 anonim válasza:
Milyen hosszú a hajad? Egyenes, hullámos vagy göndör? Milyen korosztályba tartozol?
2/5 A kérdező kommentje:
Egyenes hajam van, viszonylag hosszú. 13 éves vagyok.
2014. dec. 16. 23:04
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Még valamit?
2014. dec. 23. 22:55
5/5 anonim válasza:
Hát ha szeretsz hajat mosni ( mondjuk 2. Naponta max 3.) akkor azt ajánlom hogy lefekvés elött fond be a hajad ( sok féle fonás van és mindeggyikkel kicsit más hatást tusz elérni) de persze mielött befond legyen egy kicsit nedvesa hajad.... Vagy egy egyszerü konty vagy coff vagy bármi jól állhat de én azt javaslom hogy youtube-n keress rá a luxy hair nevü csatornára ahol legalább 200 videót találsz a témában ( ez a csatorna angol nyelven van de mivel ez video úgyhogy szerintem ez nem nagy probléma) de ha ez nem is tetszik még rengeteg csatorna/és honlap foglalkozik a témával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!