Ryan Gosling vagy Ben Barnes?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb pasi szerintetek?2014. dec. 16. 19:44
2/11 anonim válasza:
linkelhettél voln aképet mert a 2.ról fogalmam sincs, kicsoda, és nem fogok rákeresni.
5/11 anonim válasza:
Ben Barnes, egyértelműen. Eddig nem ismertem, most láttam először, de rögtön feltűnt, hogy pont az ideálom. Gosling most nagyon felkapott, mint "álompasi", de szerintem idétlen, bárgyú feje van, nekem nem tetszik.
6/11 anonim válasza:
Ben Barnes! :)
Egyetértek az előttem szólóval Gosling-ot illetően, nem értem mitől álompasi, de hát ízlések és pofonok :)
7/11 anonim válasza:
Szerintem Gosling. Jóképű, nagyon vonzó, van kisugárzása és az a test, ami neki van.... nem semmi! Barnes nekem nagyon semmilyen.
9/11 anonim válasza:
Ben!!
Főleg egy kicsit hosszabb hajjal!:)
CASPIAN!!♡♡♡:D
10/11 anonim válasza:
Ben Barnes természetesen
Dorian & Darkling <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!