Utálom magam, mert olyan nagy ronda lópofám van lány létemre. Hosszúkás arc, magas homlok, hegyes áll és hosszú orr. Hogyan tudnám akkor mégis elfogadni magam?
Figyelt kérdés
Szerintem ez nagyon ronda. Mosolyogni sem merek, sőt a tükörbe nézni se. Nincs semmi életkedvem.
16/L
(nem kérek olyan válaszokat, hogy ez a kamaszkor velejárója, majd elmúlik, mert ez h.ülyeség)
2014. dec. 15. 15:20
11/13 anonim válasza:
Megnyugtatlak. A legtöbb ember nem szereti magát, legalábbis a környezetemben. Egyébként a "lópofát" lehet álcázni, csak egy olyan hajstílusra van szükséged, ami dob rajta. ^^ (szerintem még így is szerencsésebb helyzetben vagy, mint a kerek arcú emberek, mert azt nehezebb optikailag vékonyítani, mint a tiédet "kerekíteni".) A smink is nagy mértékben tud javítani az összhangon, de szerintem felesleges stresszelned. :)
12/13 anonim válasza:
Cseréljünk! Én meg pont hosszúkás arcot szeretnék, mert nekem kerek arcom van és szerintem az túl széles és fiús és nagyon utálom... örülnék, ha hosszúkás arcom lenne, mert általában olyan lányokat tartok szépnek és olyan lányokra hasonlítanék szívesen, akiknek hosszúkás arca van. Szerintem biztos nem vagy csúnya!
13/13 anonim válasza:
5-ös, 6-os, 12-es:
Lehet, ez arról szól, hogy mindig azt szeretnénk, ami nincs nekünk :-) Az meg sosem jó, amivel rendelkezünk :-)
Én is régebben utáltam a kerek és gyermeteg arcom, mára már megszerettem.
Veled mi újság, Kérdező? Te már megszeretted a külsőd azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!