Hogy lehet ennyire bunkó egy kozmetikus?
Mindig egyeztetek vele időpontot, de az már nála alap, hogy 5-10 perccel később fogad. Oké, ezt elfogadom.
De!
Múltkor kértem tőle időpontot fél12-re, oda is értem pontosan, erre közli, hogy várjak negyed órát, mert jön hozzá egy szemöldök gyantás csaj és gyors lesz, max 5 perc. Meg is érkezett 11.50-kor a csaj, legyantázza a szemöldökét és elkezdenek pletykálni még vagy 10-15 percig. Dél után pár perccel kerültem sorra.
Ezt még úgy ahogy elfogadtam, nem tettem szóvá.
Mára is ugyanúgy volt időpontom, 10 órára, megint pontosan érkeztem, várok-várok, semmi. Azt hittem még nem érkezett meg. Elmentem WC-re, ahonnan hallottam, hogy ő ott van és valakivel megint jót beszélget. 25 percet vártam rá és nem volt hajlandó kitolni a pofáját, hogy várjál csak még te hülye, mert pletyizek egy kicsit... Kiakadtam és eljöttem, mondtam a kozmetikus társának, hogy mondja meg neki, hogy itt voltam, de nem vagyok hajlandó tovább várni.
Már az se érdekel, ha elnézte az időt és azt hitte hogy 1 órával kevesebb van, mert ezt rendszeresen csinálta, aztán odavágott mindig egy kedves mosolyt, hogy bocsi, hogy várni kellett.
Nem tudom más ezt mennyire tolerálja neki de én az életbe többet nem megyek vissza hozzá.
Ráadásul az árakkal sem voltam megelégedve, 1800 Ft-ot kért egy intim gyantáért.
Nagyon helyes, hogy eljöttél, van ezer meg ezer jó szakember. Majd ha nem lesz vendégköre, rájön, hogy hibázott.
Én sem szoktam tolerálni az ilyet.
Meg kell tisztelni a másikat (nem csak a vendégeket), hogy tiszteletben tartjuk az idejüket. Jól tetted.
kozmetikusból tengernyi van. válassz egy jobbat!megéri!
a mi kozmetikánkba kettő van, egy kedves, ahhoz járok, a másik meg hát az még a tiednél is rosszabb, a gyantát többször főzte fel, és ugyanazzal szörtelenitett kb x vendéget, volt hogy leis hányta a vendéget, és a gyanta maradványát lakkbenzinnel szedte le.
Na hívott a csaj, meg írt egy nyálas smst is kb ilyet: "kedvesem, nagyon sajnálom. A vendégem tehet róla, mert sokat fecsegett én meg nem tudtam leállítani. Ne haragudj, ha gondolod havj fel. Puszi"
Pfff
Miért nem tudta megmondani a kedves vendégnek, hogy bocs, de jönnek hozzám időre és nem tudom meghallgatni az élettörténetedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!