Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz az alakom?

Szerintetek rossz az alakom?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenki mast mond a szuleim szerint tul vekony vagyok a baratnoim szerint pont jo mondjuk szerintem se tokeletes voltam mar jobb is csak most 171cm hez vagyok 52kg kb mert nem pontos a merlegem. 54voltam nemregen es a labam eszrevettem h vekonyabb meg a karom.

2014. dec. 10. 08:11
1 2
 1/16 anonim válasza:
45%
fiú vagy lány vagy?
2014. dec. 10. 08:11
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Csinos, kellemes, vékony alakod van, ami gyakorlatilag minden férfinak tetszik a világon.
2014. dec. 10. 08:15
 3/16 anonim válasza:
100%
Gyönyörű vagy, ismerkedünk? Amúgy tényleg nagyon szép alakod van, páran irigyek lehetnének rád.
2014. dec. 10. 08:16
 4/16 anonim ***** válasza:

Kérdésedből adódóan önbizalom hiányos lehetsz, ha magad nem tudod eldönteni, plusz nem látod, hogy milyen jó alakod van.

A szépség relatív, kinek ez, kinek az. Mint ahogy a véleményekből is láttad, hogy van aki szerint vékony, mások szerint pont jó.

Tehát itt SEM FOGSZ egyöntetű választ kapni, itt is lesznek vegyes válaszok.

2014. dec. 10. 08:16
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

jaj már megint egy dicséretekre vágyó lány

nagyon vékony vagy, de nem vagy túl sovány

2014. dec. 10. 08:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
nem önbizalomhiányos, csak exhibicionista meg várja a nyálcsorgatást. egy önbizalomhiányos lány nem tesz fel melltartós, szolis képet magáról. viszonylag nagy a melled, vékony a derekad, nem hiszem, hogy te komolyan gondoltad a kérdést..
2014. dec. 10. 09:34
 7/16 anonim ***** válasza:
számomra teljes mértékben kellemes alakod van
2014. dec. 10. 11:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű, de azért az a 4-5 kiló kellene. Sokkal szexibb ha nem látszik ki a csontod.
2014. dec. 10. 12:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok mérvadó, mert gyúrok, és így ízlésficamosnak számítok, de a személyes véleményem az, hogy az alhasadról le kéne még adnod egy kis zsírt, valamint fel kéne szedned 2-3 kiló izmot. Viszont nagyon szerencsés szerintem a genetikád, jók az alapjaid, barátnőm is kábé ilyesmi.
2014. dec. 10. 13:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Jó ez
2014. dec. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!