Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Extrém hajszín. Szakértő?

Mifu12 kérdése:

Extrém hajszín. Szakértő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit beszeretnék újítani Újévre(: Arra gondoltam, mivel még elég fiatal vagyok és régóta szeretném, megpróbálkoznék valami extrémebb színnel (mint pl. pasztell színek) (: Barátaim mondták már, hogy nekem nem lenne fura, mert 'erős' a személyiségem. Nagyon szeretem az egyediséget:D

Csak ha már belevágok, ésszel.. Gáz lenne, ha besül a dolog. Jelenleg sötétbarna hajam van, barna szemem és világos-oliva a bőröm.Ehhez mi állna jól és mi egyáltalán nem ajánlatos? Az arcom inkább hosszúkás, mint ovális, szóval az egy plusz lenne, ha az árnyalat enyhítene ezen. (ezért gondolkozom valami frufrun is >< )

Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat!(:

2014. dec. 8. 19:51
 1/3 nowaki válasza:

Először is nem vagyok profi, én csak egy egy tincset szoktam befesteni, de azért tippet adhatok...

Először is ahogy leírtad magad szerintem, nem biztos, hogy kéne neked frufru...

Másodszor as szövegből kiszűrve, nem sokkal lehetsz nálam idősebb, így a sötétebb színeket, inkább kerüld! Azt mondtad "erős", tehát valami vidámabb szín illene! Én leginkább a vöröset szeretem, nekem is barna hajam és szemem van, a bőr is stimmel, szóval nagyjából hasonló! Mondjuk nagyon fontos, hogy milyen barna a hajad, ha sötétebb akkor inkább sötétebb vöröset, például bíbort, ha világosabb akkor pedig ibolyvöröset! Ezenkívűl még nagyon jól néz ki a kobaldfekete, és a lilás színek!

Mondjuk én határozottan a vörös árnyalatokat ajánlom!!!

( nekem is jelenleg ibolyvörös) Bár ha elmész egy fodrászkellékes boltba, az árnyalatot röngtön ki fogod tudni szúrni, csak nagyjából kell tudni... Amúgy az egész hajat, vagy csak egy pár tincset szeretnél? Szerintem, először próbáld ki egy tincset, aztán ha eszméletlenül tetszik, akkor jöhet a többi!

Bár ez mind személyes vélemény és egy kicsi tapasztalat, remélem segíthettem!

2014. dec. 11. 19:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, segítettél sokat , aranyos vagy^^

Én is valami vöröses árnyalatra gondoltam, piros tincsek már voltak a hajamban anno..

Páran még a lilát ajánlották nekem, mert hogy az minden bőrárnyalathoz passzol.

Még azért ezt alaposabban átfontolom.(:

Köszi:D

2014. dec. 12. 18:43
 3/3 nowaki válasza:

Tényleg nem mondtam semmit, ami új lenne neked...

De azért örülök, hogy megpróbálhattam!

És sok sikert a hajadhoz!

2014. dec. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!