Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya vagyok,de nem tudom,hogy hogyan próbáljam feldolgozni. Kék szemek,szőke haj,szeplő,szőke szempilla,szőke szemöldök,és tényleg borzasztó csúnya vagyok.Emellett úgy nézek ki,mint valami töltött galamb,akkora a seggem mint egy ház,nincsenek combjaim,csak csülkeim.

Aki van hasonló helyzetbe,neki hogy sikerült feldolgozni?

2014. dec. 6. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem még véletlenül se próbáld meg a sport+diéta kombinációt :)
2014. dec. 7. 02:52
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem kövér vagyok,vagyis 5kg-ot kéne fogynom,ami a jelenlegi helyzetekben lehetetlen.De nem is ez a lényeg,a töltött galamb alatt azt értettem,hogy ilyen a testfelépítésem!Ha tök vékony lennék,akkor is borzasztóan nagy seggem lenne,mert széles a csípőcsontom.Ehhez kapásból vannak akkora vállaim,mintha világbajnok úszó lennék,pedig soha nem edzettem rá,max. annyi,hogy nem az a lány vagyok,aki kivan a fahordástól,vagy a kert gondozásától.

Az arcomat se tudom sajnos megváltoztatni,amin tudnék,azon pedig nem változtathatok,mert bármennyire is 15 éves vagyok(nálunk olyan szabályok vannak),nem én rendelkezem a szempillámmal és a szemöldökömmel.

2014. dec. 7. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!