Hogy dolgozzam fel, hogy csúnya vagyok?
Nagyon csúnya vagyok,de nem tudom,hogy hogyan próbáljam feldolgozni. Kék szemek,szőke haj,szeplő,szőke szempilla,szőke szemöldök,és tényleg borzasztó csúnya vagyok.Emellett úgy nézek ki,mint valami töltött galamb,akkora a seggem mint egy ház,nincsenek combjaim,csak csülkeim.
Aki van hasonló helyzetbe,neki hogy sikerült feldolgozni?
Nem kövér vagyok,vagyis 5kg-ot kéne fogynom,ami a jelenlegi helyzetekben lehetetlen.De nem is ez a lényeg,a töltött galamb alatt azt értettem,hogy ilyen a testfelépítésem!Ha tök vékony lennék,akkor is borzasztóan nagy seggem lenne,mert széles a csípőcsontom.Ehhez kapásból vannak akkora vállaim,mintha világbajnok úszó lennék,pedig soha nem edzettem rá,max. annyi,hogy nem az a lány vagyok,aki kivan a fahordástól,vagy a kert gondozásától.
Az arcomat se tudom sajnos megváltoztatni,amin tudnék,azon pedig nem változtathatok,mert bármennyire is 15 éves vagyok(nálunk olyan szabályok vannak),nem én rendelkezem a szempillámmal és a szemöldökömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!