Jasmine999999 kérdése:
Mit csináljak, hogy fehérebb legyen a fogam?
Figyelt kérdés
A fehérítés azt mondják drága. Én hallottam olyanról, hogy valami átlátszó tapaszt tesznek a fogadra és kifehérdeik, szerintetek van ilyen, ha igen hol, esetleg más ötletek, mert sárga a csontfogam, a tejfogaim gyönyörű fehérek voltak.2014. dec. 4. 19:55
1/4 anonim válasza:
Én pont ma szúrtam ki a tükörben hogy milyen fehérek a fogaim egy hosszú nap után is. (mindig más fogkrémet használok) most white system signal-t.
Pedig én egyszer vagy kétszer mosok fogat egy nap max. Ajánlom neked is.
Vagy más ilyen fogkrémet ami fehérítenek.
2/4 anonim válasza:
Pédául egy kis szódabikarbnával moss fogad időnként, nem tesz jót neki ha mindennap, de néha jó, és nagyon szép lesz tőle!
3/4 anonim válasza:
Egy hónapja használok elektromos fogkefét, naponta kétszer két percet, mellette ugyanazt az olcsó (Amodent) fogkrémet. A javulás látványos, sokkal fehérebbek a fogaim, mint valaha.
4/4 anonim válasza:
Szódabikarbóna és az elektromos fogkefe is megteszi a hatását. A fogkrémeknek ugyanaz az összetevője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!