31/32 Andi80018 válasza:
Na, gratulálok. Most megint letiltották Sanyit, csak mert korrekten vélemény nyilvánított. Azt nem értem, hogy a troll szemetet mér nem tudják végleg tiltani, talán rá kéne valami megoldás végre a modiktól.
Egyébként pedig órákig lehetne vitázni, hogy kinek mennyire izmos pali jön be. Egyértelműen, az a beállítottságú nő, aki imádja a súlyokat, a konditermet, bármennyire izmos pasi be fog neki jönni. Szerintem pedig minden elismerés annak, akinek éveken át annyi kitartása van, hogy igenis lejár a terembe, odarakja magát, keményen megdolgozik a testéért. Ez full izmos pali pedig csak szexi lehet!! És ha olyan intelligens is, mint Sanyi, akkor az totáááááll!
32/32 anonim válasza:
Miért, a heti 4 óra, az nem heti több óra? Amúgy írtam, hogy aki szereti, csinálja. De mivel itt a CSAJOKAT kérdezték(ami gondolom te nem vagy), nyilván a kérdező arra kíváncsi, hogy milyen test jön be a lányoknak. Nem arra, hogy neked milyen a tested, szerinted milyen az ő teste, és hogy a nejednek bejön az izmos alkat. Most ez hol volt kérdés? Én arra válaszoltam, te meg csak fröcsögsz itt. Nem, tényleg nincs rálátásom a testépítés témára(de kiskegyedet meg feminát sem olvasok), viszont a kérdés megválaszolásához ez nem is volt előfeltétel. Mert a kérdező csajokat kérdezett, nem testépítő pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!