17 éves fiúként 174 cm-es magasság alacsonynak számít?
Figyelt kérdés
az osztályban én vagyok a legalacsonyabb fiú :S
köszi a válaszokat!
2010. jan. 30. 22:49
1/17 anonim válasza:
te hülye vagy?? :D ha ennyi leszel életed végére sem leszel alacsony, inkább csak átlagos
én 20 vagyok és 167 mit megnemadnék hogy akkora legyek mint te ;)
2/17 anonim válasza:
nem vagy alacsony. Amúgy meg ha még az is lennél akkor sem lenne semmi. Pl. én vmelyik nap találkoztam egy buliban egy sráccal aki max 165 cm lehetett mert én is annyi vagyok és ugyanakkorák voltunk. Baromira bejött és nem is érdekelt milyen magas, sőt még örültem is neki. 17/L
3/17 anonim válasza:
18 évesen kevés fiú létemre a 166cm??...
4/17 anonim válasza:
én 20 vok 176 cm, és néha elég alacsonynak érzem magam, de annyira nagyon nem gáz azért sztem
5/17 anonim válasza:
szerintem nem vagy alacsony :D
15/L
6/17 anonim válasza:
Nem vagy magas, de azért alacsony sem.Inkább átlagos.
7/17 anonim válasza:
sztem alacsony vagy. xD de én a magas srácokhoz vagyok szokva. ^^ [két bátyám van, mindkettő 2m felett. :D aki 185-nél alacsonyabb, az nálam valahogy kicsi. xD pedig én 171 vagyok. xD]
8/17 anonim válasza:
Szerintem alacsony vagy xD
Én vagyok 16L és 172 cm.. Itt minden fiú magasabb nálam sokkkal.
de nembaj, ez van :D még nőhetsz.
9/17 anonim válasza:
nyugi kérdező az ilyen magas lányok elég ocsmányok ;) de ez köztudott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!