Te beszagolsz a paplan alá ha befingasz?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 15:51
11/23 anonim válasza:
Figyelem!!!!!!! Egy nagyon jó trükk, kicsit hihetetlennek hallatszik, de beválik. A báttyámmal mindig így szivatjuk egymást:D Íme ahogy elneveztem, és a használati utasítás: FINGBOMBA: Amikor fingasz, legyen az halk vagy hangos, tartsd oda a kezed a popsi likadhoz, és amikor kijött a puki, gyorsan zárd össze a kezed, így elkapod, gyorsan menj oda ahhoz akinek küldöd, nyisd szét a kezed, és nem vicc, ott lesz a szag!:D Magatokon is kipróbálhatjátok ha nem hiszitek el! :D Annál sikeresebb a hadművelet, minnél büdibb a puki!:D Lányok, ne szégyeljétek, én is lány vagyok, de ne épp a pasitok előtt szórakozzatok ezzel, hanem pl.: bátyó, öcsi!:D Légyszi majd írjatok és meséljétek el hogy sikerült!:D Sok sikert jó szivatást:D:D!!
12/23 anonim válasza:
Ezen a kérdésen több mint 1 órán keresztül röhögtem! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
13/23 anonim válasza:
Hát nekem végem :D :D :D :D :D :D :D a kérdés még hagyján, de miért a szépség és divat kategória? :D :D :D
15/23 anonim válasza:
Dehogy szagolok, nekem egyenesen egy láthatatlan cső van vezetve az orromhoz a segglyukamtól!!
16/23 anonim válasza:
Nem, mert a szag úgyis olyan sunyi, hogy megtalálja a kiutat, természetesen az orrom felé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!