Milyenek a görög lányok? Hogy néznek ki? Szépek? Linkelnétek képeket?
Figyelt kérdés
Minden érdekelne. :)2010. jan. 30. 17:46
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem szépek. Két éve nyaraltam két hetet Görögorszűgban és egy szép görög lányt sem láttam. Érdekes arcuk van, túl férfias vagy nem is tudom hogy mondjam.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, nagyon régen volt Friderikusznake gy műsora, valami csodálatos Európa vagy ilyesmi volt a címe (tudjátok, ahol felfedezték Gianni-t), aott volt egy görög nő, abba az egész osztály fiú része bele volt zúgva és szerintem is nagyon szép volt. De pl. Papadimitriu Athina színésznőnk is görög származású, ő kimondottan csúnya szerintem.
3/8 anonim válasza:
haverom járt kint, és azt mondta hogy szőrösek. xD
4/8 anonim válasza:
igen, sokan olyan sötét haj, nagy szemöldök szőrös típusúak, de csak hogy legyen ellenpélda is itt van miss Görögország: [link]
5/8 anonim válasza:
sötét bőrűek, szőrősek, férfias arc, az átlag jó húsban van, és nagyon hangosak.
de mindig van kivétel
6/8 anonim válasza:
Én is görög lány vagyok:)
Vagyis csak félig:)
7/8 anonim válasza:
A világ legszebb népe!!! Nagyon is csinosak a görög lányok!!!
8/8 anonim válasza:
Többször jártam Görögországbaan. Van egy görög barátnőm is. Nos a szépség szó rá sem igazán illik, az erős szőrzet is igaz, sötét haj. Na meg amit én észre vettem, hogy kedvelik a nagyon erős vörös rúzst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!