Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek az atléta nők...

Szerintetek az atléta nők szépek, vagy ti inkább az anorexiásakra buktok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy sokan buknak az anorexiás nőkre, így kizárásos alapon marad az atléta. Egyébként ha már sport, nekem a teniszező hölgyek tetszenek leginkább :)

19/f

2014. nov. 27. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Se az atléták, se az anorexiások nem tetszenek.

A normál testalkatú, nőies, formás nők tetszenek. Ha muszáj valami sportot mondani, akkor a röplabdások alakja tetszik a legjobban a sportolók közül. De pl. a vízilabdások alakja nagyon nem tetszik.

2014. nov. 27. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
A fogalomzavar megint ott van,úgy látom. Az anorexia egy betegség,nem testalkat. Súlyos,kezelendő betegség. Nem tudom,miért nem lehet ezt megérteni,és miért kell mindig negatívan nyilatkozni..Mond azt,hogy nagyon vékony lány,de ne azt,hogy anorexiás. A kettő nem ugyanaz.
2014. nov. 27. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a hármassal...és egyébként se csak ez a kettő létezik, valaki a teltebb nőket szereti...
2014. nov. 27. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Mikor tanulja már meg a sok gyökér, hogy az anorexia nem egy testalkat, hanem egy betegség?
2014. nov. 27. 23:31
 6/7 A kérdező kommentje:
mometán én is anorexiás vagyok/voltam, ezért tudom mi az anorexia, de én egyébként két konkrét személyre gondolok,az egyik anorexiás, a másik atléta.
2014. dec. 1. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor pláne tudnod kell, mi a különbség és hogy az anorexia nem alkat. Egy kezdő anorexiás lehet túlsúlyos..az is anorexiás,csak nyilván idővel a koplalás megteszi a hatását és extrém módon alultáplált lesz. De egy anorexiás sem kezdi 30 kilósan,kiszáradva, elgyengülve. Szerintem arra gondolsz,hogy adott 2 nagyon vékony nő,csak az egyik izmos, sportosabb,a másik az meg csak simán vékony, semmi hús,zsír,izom nincs rajta, csak csont és bőr..(ezt nevezed te anorexiásnak? )
2014. dec. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!