Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Budapesten jó műkörmöst...

Budapesten jó műkörmöst tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék aki nem csak kövekkel tud díszíteni ,hanem rajzolni is képes.:)

Azért itt kérdem,mert olyan érdekel aki másoknak hosszútávon bevált...Van akihez járok és nagyon profi de amivel dolgozik nekem nem jó,mert állandóan 2hét után letörnek...előtte volt egy tartós szépen dolgozó körmösöm de ő vidéken van már..

2014. nov. 27. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha 2 hét után letörik, akkor nagyon messze van a profitól.

nails.hu vagy mukorom.hu oldalakon rá tusz keresni körmösökre kerület szerint, és a munkáikat is látod.

És még valami...nem rajzol. Fest.

2014. nov. 27. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ ,de írtam is,hogy olyan érdekel és azért kérdem itt aki másoknak bevált...ezeket az oldalakat én is ismerem de előbbre nem vagyok vele.

Az én mostani körmösöm valóban profi,mert nagyon szépen dolgozik és rajzol (ki oktathatsz,hogy fest de én akkor is így nevezem:) ) mindenki mindenhol megdicséri és rengeteg vendegé van s másoknak 5hetig is elvan a körme és csoda szép csak nekem sajnos nem bírja...és szerintem a zselé a ludas mert a ő azzal dolgozik és a porcelánt meg bírta a kezem.

2014. nov. 29. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Hiába mentegeted, ha 2 hét után letörik, az nem jól van megépítve. Kivéve, ha szándékosan töröd le.

Másrészt, h a olyan jó lenne a munkája, nem keresnél mást.

De ha nevek kellenek, tessék:

Almásy Fruzsina

Darabos Éva

Törteli Ildikó

Rajzolni pedig ceruzával szoktunk...ecsettel festünk.

2014. nov. 29. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Ha tetszik, ha nem, a körmösöd nem megfelelőlen dolgozik. Egy stabil, jól megépített köröm MINIMUM 3 hétig tart. A letörés oka több dolog lehet, pl sok anyagot hagy a köröm hegyén, így a súlya húzza és gyengíti, nem megfelelő tapadás, túlzottan vékonyra reszelt anyag. Vagy esetleg nem reszeli fel eléggé a köröm felületét, nem tolja fel eléggé a bőrt, így levegős lesz a köröm és felválik.

Jó körmösök: Németh Melinda Csepelen, Szabó Niki (Niks Szabó fb-n), Műkörömstylistnál meg minden körmös remekül dolgozik, 4000 forint környéki összegért.

2014. dec. 14. 14:27
 5/7 anonim válasza:

Szia én tudok :) [link]

Itt voltam már sokszor és nagyon ügyes és kedves :)

Csak ajánlani tudom.

2015. ápr. 9. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
kedves 5-ös, a hölgynek nincsenek szép munkái egyáltalán.
2015. ápr. 9. 18:08
 7/7 anonim válasza:

Ő nagyon szépen dolgozik, ajánlom:

[link]

2021. ápr. 30. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!