Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg kivonul a NYC (smink)...

Tényleg kivonul a NYC (smink) márka a magyar piacról?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, de én nagyon szeretem a termékeit, remélem, hogy nem, valaki tud valamit erről?
2014. nov. 25. 13:51
 1/4 anonim válasza:
Éppen most olvastam én is krémmánián. Nyáron egyszer volt már egy ilyen vaklárma, remélem, hogy ez is az, mert az NYC rúzsaiért odavagyok. :) Én arra tudok gondolni,hogy sok helyen Catrice állvány került a NYC helyére és ezt érthették úgy páran, hogy végleg kivnul a cég tőlünk.
2014. nov. 25. 15:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, én már nyáron is kisebb infarktust kaptam miatta...>.<

Légyszí, aki tud valamit nyugtasson meg minket! :O

2014. nov. 25. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Rossmannban kérdeztem rá és azt mondták, hogy ott más márka lesz a helyén de pl. Müllerben ugyanúgy kapható marad.
2014. nov. 25. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja akkor csak a Rossmannból vonul ki? Ez már egy fokkal jobb...bár müller sajnos a környéken nincs...de ha olyan helyen járok legalább bevásárolhatok belőle..:D
2014. nov. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!