Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen sznű hajfestéket keresné...

Ilyen sznű hajfestéket keresnék pontosan mi a neve a színek és milyen márkába találnék?

Figyelt kérdés
[link]
2014. nov. 21. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékesnél keress piros keverőfestéket...a kallosé pl elég olcsó, és nekem is ehhez hasonló fejem lett tőle (persze függ attól is, hogy milyen színt akarsz átfesteni, én tüzes mélyvörösre festettem)
2014. nov. 21. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen színű hajfesték nincs,ez ki van keverve mixtone-al és csak világos hajszínre tudod kenni, ami ha alapból az van neked szuper, de ha kiszőkíted/szivatod akkor le fogja dobni. Plusz első 3 max hajmosásig lesz ilyen ha sikerül is, minden hajmosásnál kopni fog rendesen. Tehát nagy macera egy ilyen szín,nem hétköznapi viseletre való inkább alkalmi.
2014. nov. 21. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
KJMN 7.66-tól volt ilyen színű hajam, de szőkített hajra kell festeni és hamar kikopik.
2014. nov. 21. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!