Ilyen sznű hajfestéket keresnék pontosan mi a neve a színek és milyen márkába találnék?
2014. nov. 21. 13:18
1/3 anonim válasza:
Fodrászkellékesnél keress piros keverőfestéket...a kallosé pl elég olcsó, és nekem is ehhez hasonló fejem lett tőle (persze függ attól is, hogy milyen színt akarsz átfesteni, én tüzes mélyvörösre festettem)
2/3 anonim válasza:
Ilyen színű hajfesték nincs,ez ki van keverve mixtone-al és csak világos hajszínre tudod kenni, ami ha alapból az van neked szuper, de ha kiszőkíted/szivatod akkor le fogja dobni. Plusz első 3 max hajmosásig lesz ilyen ha sikerül is, minden hajmosásnál kopni fog rendesen. Tehát nagy macera egy ilyen szín,nem hétköznapi viseletre való inkább alkalmi.
3/3 anonim válasza:
KJMN 7.66-tól volt ilyen színű hajam, de szőkített hajra kell festeni és hamar kikopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!