Mikor vehetem ki huzamossabb időre (1-2óra) a a piercingemet hogy ne nőljön össze?
Szia!
Mindenképpen csak gyógyulási idő lejárta után. Ha már rendesen meg van gyógyulva, és nincs semmi baja, akkor. Bár szólok, nehéz lesz visszarakni. Én kb 2 hónapot javasolnék erre.
Mivel láttam, hogy boxolsz, így kérj védősisakot esetleg, vagy arra az időre mellőzd a ringet. Maradnak a gyakorlatok, ott nem üt meg senki sem és nem fog zavarni.
Amúgy, ha nagyon be van dagadva és belesüpped az ékszer a testedbe, akkor menj vissza oda, ahol csináltattad és kérj bele hosszabb szárat!
Rendszeresen (napi 4x) öblögess phlogosollal, kívülről meg octenisept vagy betadin oldat.
Szóval vagy várj 6-8 hetet, vagy szedd ki őket. Mást nem nagyon tehetsz. (a gyógyulási idő 2-4 hét, de számomra akkor gyógyult valami, ha már abszolút semmi gond nincs vele és utána legalább 2 hétig nem is történik vele semmi gond.)
Remélem segítettem, ha kérdésed lenne, írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!