Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény erről a fenékről?...

Vélemény erről a fenékről? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 18. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Formátlan, löttyedt, narancsbőrös, ronda. Látszik hogy nem foglalkozol a testeddel semmilyen szinten.
2014. nov. 18. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
más szögekből is kérünk képet és bugyi nélkül!
2014. nov. 18. 20:01
 3/10 A kérdező kommentje:
De foglalkozom.. Napi tobb km.- biciklizem.. Setalok..futok..
2014. nov. 18. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Hát lehet velem van a gond,de szerintem teljesen normális! Talán egy kicsit lehetne simább,de a mérete szerintem teljesen jó,formás,gömbölyű. Én versenytáncolok,az enyém kb pont ugyanilyen, csak talán kicsit simább, nem tudom.Azt viszont igen,hogy a barátom imádja. (meg általában a fiúk nem a tepsiseggre buknak,ha ez megnyugtat,hanem arra,ha van mit fogni,persze mindig vannak kivételek :) de az én tapasztalatom jobbára ez ;) )
2014. nov. 18. 20:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez nyugtato..:)
2014. nov. 18. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Beleharapnánk.
2014. nov. 18. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Lányként mondom, hogyha ennyit mozognál akkor nem ilyen lenne a feneked.

Én kevesebbet mozgok, mint te, még is hamar feszes lett a hátsóm, amúgy a combjaidon is látszik, hogy nem mozogsz.

Amúgy tipp: Napi kb 3 liter cukormentes folyadék, egészséges kaják, jóga és 1 hónap alatt eltűnik a narancsbőr.

2014. nov. 18. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Nőként nem szabad szálkásítani,csak akkor ha túlsúlyos vagy. Futást sem szabad túlzásba vinni. Ezt mint testépítő mondom neked. Kerékpározz,kocogj, és hasonló. De ha ezt versenyszinten űzöd. Hát gusztusa nem sok férfinak lesz egy izmos nő iránt. Egy nőnek szép formásnak kell lennie. És bizony ha úgy sportol mint egy férfi akkor ő maga is elférfiasodik.
2014. nov. 18. 23:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat..:)
2014. nov. 19. 06:25
 10/10 anonim ***** válasza:
sok a zsír rajta,bőven 30% feletti a testzsír vagyis egészségtelen nem vonzó.
2014. nov. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!