Műkörmös tanfolyam kapcs. Infók?
Sziasztok!
Szeretnék belevágni és megtanulni ezt a szakmát.Arra lennék kíváncsi,hogy mennyibe kerül egy alapkészlet(itt az ecsetekre,lámpára,eszközökre gondolok)kb,és az anyagkészlet?Nem gagyi minőséget szeretnék.És van itt olyan aki csak úgy gondolt egyet és belevágott,és most jól megy neki?Ahol lakok ott lenne rá kereslet,tudok is egy jó oktatót.Kíváncsi vagyok,hogy ha már benne vagy a köztudatban naponta körülbelül hány vendéget tudsz fogadni(mindegy h hány órát dolgozol vele),egész hónapban jönnek?És hány körömre elég egy 15ml zselé stb...kalkulálni szeretnék,h hogy érné meg.Aki ugyanígy volt/van az írjon légyszi,nagyon kíváncsi vagyok.
Köszönöm,E.
60E ft-tol a csillagos égig.
Kalkulalni tapasztalat alapján tudsz, nincs olyan, hogy 15ml zselé hany körömre eleg, mert minden típushoz mas mennyiseget hasznalsz, es nem 1fajta zselé kell egy koromhoz, hanem mondjuk 3+előkészítő cuccok, fedőlakk, stb.
A tanfolyam az az okj-s képzést jelenti (számomra). Hirdetnek meg mindenféle tanfolyamokat, hogy adnak oklevelet, stb., oklevelet azt bárki tud nyomtatni, szóval vigyázz hová teszed a pénzed. Ezek a minitanfolyamok nagyon jól megtalálták azt a piaci rést, ahová be lehet férkőzni, tehát akiknek nincs 120 ezer forintja a rendes OKJ-s képzés elvégzésére, azoknak hirdetnek 40 ezerért, semmit sem érő tanfolyamokat. Ha ilyenre iratkoznál, akkor már érdemesebb a műköröm tv-t nézegetned, szinte minden fent van rajta, ingyen.
Jelenlegi ár Crystal Nails-nél: Tanfolyam díja: 88.000.- Ft, állami vizsga díj: 30.500 Ft.
Tanulócsomag nagykereskedelmi áron megvásárolható.
Ez a tanulócsomag nekem 40 ezer Ft volt, 2 évvel ezelőtt.
Nagyon fontos még, hogy végezd el mellette a pedikűrt is, kicsivel drágább így, én anno nem csináltam meg, most akarom pótolni, nagyobb haszonnal tudsz dolgozni ha pedikűrözöl (is), mert kisebb az anyagköltsége, mint a műkörömnek és keresett szakma, külföldön különösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!