Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmös tanfolyam kapcs. Infók?

Műkörmös tanfolyam kapcs. Infók?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék belevágni és megtanulni ezt a szakmát.Arra lennék kíváncsi,hogy mennyibe kerül egy alapkészlet(itt az ecsetekre,lámpára,eszközökre gondolok)kb,és az anyagkészlet?Nem gagyi minőséget szeretnék.És van itt olyan aki csak úgy gondolt egyet és belevágott,és most jól megy neki?Ahol lakok ott lenne rá kereslet,tudok is egy jó oktatót.Kíváncsi vagyok,hogy ha már benne vagy a köztudatban naponta körülbelül hány vendéget tudsz fogadni(mindegy h hány órát dolgozol vele),egész hónapban jönnek?És hány körömre elég egy 15ml zselé stb...kalkulálni szeretnék,h hogy érné meg.Aki ugyanígy volt/van az írjon légyszi,nagyon kíváncsi vagyok.

Köszönöm,E.

2014. nov. 17. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:

60E ft-tol a csillagos égig.

Kalkulalni tapasztalat alapján tudsz, nincs olyan, hogy 15ml zselé hany körömre eleg, mert minden típushoz mas mennyiseget hasznalsz, es nem 1fajta zselé kell egy koromhoz, hanem mondjuk 3+előkészítő cuccok, fedőlakk, stb.

2014. nov. 17. 13:13
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.én 4éve járok körmöshöz,figyelgetek azért mindent :D de nagyjából be lehet lőni nem,hogy kb hányszor kell anyagot vásárolnod egy hónapban,hány vendéged van.tehát anélkül nem indítanék semmilyen vállalkozást,hogy ne készítettem volna tervet,árkalkulációt.és kellene adat.nyílván ha kezdő az ember nem lesz naponta 10vendége.de kellene valami adat.
2014. nov. 17. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, van hozzávetőleges anyagkoltseg, én kb 1000-1800 Ftra saccolnam. Ezen felulnegy körömmel van kb 2ora munkad, azt is meg kell fizetni. Tegyük ffel, dolgozó 8orat, abba Elvileg 4kliens fer bele. De meg ha lesz is 4*5*4 (egy hónapban) tehat 80 kliensed, akkor is bele kell szamolnod a keseseket,'lemondasokat, stb. En a helyedben alapbol nem igy állnék hozza, egy ekkora stabil vendégkör kialakítása nagyon hosszu idő. Elkezdenem hobbikent, gyakorolnek a baratokon, ismerosokon, es kvázi hagynám, hogy magától kibontakozzon a dolog. Hozza kell tennem, hogy én maagamon kezdtem el gyakorolni kb2honapig, aztan ismerosokon, osszvissz kb. a 10. epitesnel mondtam azt, hogy ezért az anyagkoltseget mar el merem kerni. Persze én nem csinaltam tanfolyamot, az os mas.
2014. nov. 17. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok hibaert, telefonról irtam:)
2014. nov. 17. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Tanfolyamra akarsz menni vagy nem? Nem értem azt, hogy tudsz egy jó oktatót. Tanfolyami árakat le tudom neked írni. Ha nincs okj-d akkor nem válthatsz ki vállalkozóit (szerintem), én pedig feketén nem merném bevállalni, sok ellenőrzés van mostanában.
2014. nov. 18. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:
tanfolyamra szeretnék,igen,és itt van egy jó oktató aki tanfolyamozik.és nála csinálnám.
2014. nov. 18. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A tanfolyam az az okj-s képzést jelenti (számomra). Hirdetnek meg mindenféle tanfolyamokat, hogy adnak oklevelet, stb., oklevelet azt bárki tud nyomtatni, szóval vigyázz hová teszed a pénzed. Ezek a minitanfolyamok nagyon jól megtalálták azt a piaci rést, ahová be lehet férkőzni, tehát akiknek nincs 120 ezer forintja a rendes OKJ-s képzés elvégzésére, azoknak hirdetnek 40 ezerért, semmit sem érő tanfolyamokat. Ha ilyenre iratkoznál, akkor már érdemesebb a műköröm tv-t nézegetned, szinte minden fent van rajta, ingyen.

Jelenlegi ár Crystal Nails-nél: Tanfolyam díja: 88.000.- Ft, állami vizsga díj: 30.500 Ft.

Tanulócsomag nagykereskedelmi áron megvásárolható.

Ez a tanulócsomag nekem 40 ezer Ft volt, 2 évvel ezelőtt.

Nagyon fontos még, hogy végezd el mellette a pedikűrt is, kicsivel drágább így, én anno nem csináltam meg, most akarom pótolni, nagyobb haszonnal tudsz dolgozni ha pedikűrözöl (is), mert kisebb az anyagköltsége, mint a műkörömnek és keresett szakma, külföldön különösen.

2014. nov. 18. 11:33
 8/8 A kérdező kommentje:
a saját körmösöm oktat.megbízható.tudom miről beszélsz :)
2014. nov. 18. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!