Férfi parfüm, Tudnátok ajánlani jó férfi parfümöket?
Figyelt kérdés
Régóta keresek valami fás-fűszeres illatot... semmiképp se gyümölcsös vagy édes. Olyat amit egy érett férfinak terveztek. Sexy macsó illat, amitől egy nő beindul ha megérzi a férfin. Előre is köszönöm ;)2014. nov. 15. 21:22
1/5 anonim válasza:
Attól, hogy neked tetszik ez az illat, a nők ízlése még lehet más..sőt. Minden nő ízlése más.
Elmész egy drogériába, végigszagolod az árkategóriát, amiben gondolkoztál, és kiválasztod, amit szeretnél. Így nem lehet mit mondani.
2/5 anonim válasza:
Hát nézd, ha engem kérdezel, pl egy best of chevignonnal nemigen lőhetsz mellé.
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg van, amivel simán mellé lehet lőni...mert elég sok olyan van, amitől X elélvez, Y meg elhányja magát.
4/5 anonim válasza:
Nyilván azért írtam, hogy "ha engem kérdezel", hiszen az az én véleményem. Jó.. Mondjuk a funkcionális analfabétizmus igen elterjedt ma Magyarországon, szóval mit várok.
5/5 anonim válasza:
Nekem bevált a Párizsban vásárolt ACQUA DI PARMA Leather colonia, parfüm. Remek illat, hosszú időn át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!