Mi lehet az oka annak, hogy egy szép, kedves lánnyal még véletlenül sincs párkapcsolatom az életben?
Azt hallottam, ha valamire nem kapok választ, akkor máris van egy válasz, hogy talán a pénz az oka.
Az kizáró ok, hogy én nem vagyok olyan jóvágású, ami a szép lány férfi megfelelője lenne? Esetleg, hogy nem vagyok műszaki szakember? Mi lehet ennek a titka?
Szerintem kérdezd meg a csajtól,hogy milyen az ideálja...
Biztos nem az, hogy nem vagy műszaki szakember..
"Az kizáró ok, hogy én nem vagyok olyan jóvágású, ami a szép lány férfi megfelelője lenne?"
ha te szép lánnyal akarsz összejönni, de nem vagy jóképű, akkor miért várod el, hogy a szép lányok veled akarjanak összejönni, mikor valószínűleg akadnak bőven jóképű fiú, akivel összejöhetnének?
tehát szerintem ez elég paradoxon dolog. ha neked fontos a külső, akkor ne várd, hogy a másiknak ne legyen, főleg ha ő meg is kaphatja, amit akar.
a ronda, kövér lányok is úgy érzik, megérdemelnének egy modell fiút. ez így rendben van, de ne sírjon a szájuk, hogy miért nem kellenek nekik.
félreértés ne essen: én személy szerint nem vagyok felszínes, pedig többen mondták már, hogy szép vagyok. szimplán az zavar, hogyha valaki arról panaszkodik, hogy miért nem lehet együtt szép/jóképű emberrel, de azért kibújik a szög a zsákból, hogy ők valószínűleg külsejükkel nem ütik meg egyáltalán azt a szintet. tehát ha ők megengedik maguknak ezt a felszínességet, hogy a külső ennyire fontos szempont legyen, akkor nem lehet panaszuk arra, ha mások is így vannak ezzel, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!