84 mell 73 derék 86 csípő milyen alkat?
Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 01:27
11/16 anonim válasza:
10: Írtam: MINDIG említik a magasságot, de az változó.
A modell nem manöken, hanem fotómodell, Te a manökenre gondolsz.
Fotómodell tulajdonképpen mindenki lehet, mert lehet valakinek csak a kezét, csak az arcát fotózni, sőt fenékmodell is van, én statisztacégeknél vagyok regisztrálva, és töltöttem már ki adatlapot, hogy milyen munkát vállalok, és volt közte kézmodell, fenékmodell.
Csak jeleztem, hogy erre, a keskenycsípős alkatra van a legnagyobb kereslet, minden nap hirdetnek szinte, hogy 86 centi csípőig jelentkezzenek lányok! Mert ez ritka és keresett.
12/16 anonim válasza:
Modelleknek általában 60 cm alatt van a derekuk, az enyém 62, mondjuk nem szeretnék modell lenni, mert alacsony vagyok hozzá ("csak" 172 cm). Egyik barátnőm modell, neki 182 cm magasságához 58 cm a dereka.
13/16 anonim válasza:
Hiába keskeny a csípője, ha hozzá aránytalanul széles a dereka. Ez abszolút nem modell alkat.
14/16 anonim válasza:
Na de nem is írta hogy modellkedni akarna. Egyenes/banán/téglalap alkatnak hívják, nekik találták ki pl a peplumot.
15/16 Szabolcs_'981 válasza:
hogy milyen alkat? szerintem csodálatos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!