Aki kiskorában szép, az később csúnyább lesz. Igaz lehet?
Figyelt kérdés
Most vagyok 16 éves, de már 4 éve kb. csak azt hallom a lányoktól, hogy milyen fejed van..előtte azt hiszem 5-6-odikas koromba pedig rajtam lógott egy csomó lány.Ennyire megváltozhattam?2014. nov. 9. 00:34
1/6 anonim válasza:
Rám igaz :D de még reménykedem hogy megszépülök
2/6 anonim válasza:
Ez hülyeség. Egy csecsemőből persze még válhat csúnya, de 5-6.-ban is már tini voltál, ha akkor jól néztél ki akkor most is jól nézel ki, max nem törődsz eleget magaddal, pl a bőrápolással vagy a testeddel vagy előnytelen a frizurád, az öltözködésed, nincs stílusod... ezek a legszebb embereket is csúnyává tehetik... de ezeken könnyen lehet változtatni.
3/6 anonim válasza:
Nem hülyeség, amit a kérdező mond. Van akire nem igaz, de van akire igen. Az emberek azt tekintik szépnek, ami szabályos, és jellegzetes. Ha valaki már kiskorában annyira fejlett, hogy "felnőtt szinten", szép, és egyedi arca van, akkor később ezek az arcvonások már eltorzulhatnak, "túlfejlettek" lehetnek, azaz túlzásba vivődnek. Van ilyen.
4/6 anonim válasza:
ez nem feltétlenül igaz :D a húgom annyira édes volt kisgyereknek, kis szőke hosszú hajú kék szemmel valami elképesztő arccal :D aligha változott valamit az arca :)annyi hogy megnőtt :D én csúnyácska voltam kisebb koromban most viszont nincs olyan hogy ne szólítanának le :D (nem vagyok r*banc, azért írom mert az itteni jóindulat az..... :/ 5 éves komoly kapcsolatom van soha nem csaltam meg nem is fogom!) de ige, lehetséges hogy ennyit változtál
5/6 anonim válasza:
Az ismeretségi körömben igaz szinte mindenkire...
6/6 anonim válasza:
rám is igaz, olyan szép voltam gyermeknek, minden srác értem volt oda,igaz most sem vagyok csúnya,de azért már elfogyott az érdeklődés is :/ :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!