Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csokiszoli? Tényleg jobb mint...

Csokiszoli? Tényleg jobb mint a sima?

Figyelt kérdés
Miben tér el a cső? Éreztek/tanasztaltok különbséget?

2014. nov. 6. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, Nekem bejött! A különbséget technikailag nem tudom, mert engem nem az szokott érdekelni, csak az eredmény. Az eredménye nekem jó. Nehezen barnulok, könnyen leégek és porcelánbaba fehér bőröm van, ami eddig semmitől se barnult, se nap se szoli se semmi, viszont nagyon durván oda tudtam kozmálni. Most van egy hónapja, hogy szolizom csokiszoliban (17. kerületben) és egy finom, meglepően egyenletes bézs színem van. Nem mondom, hogy creol lettem, egy nagyon kellemes, egészséges színem van. Hozzáteszem, nagyon alaposan utánaolvastam mielőtt elmentem! Nem voltam bizalommal semmilyen szolival! Ez most bejött. Próbát megér, de mikor mész, kérj szolizás előtt tőlük tanácsot. Hány percre, melyik gépbe, milyen erősségű csővel, milyen krémmel, milyen pózban szolizz, stb., mert nekem ezeket elmondták és nagyon sokat számított. Remélem tudtam segíteni.
2015. jan. 19. 15:18
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, tuti kipróbálom
2015. jan. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!