Rendeltem ebay-rol egy karórát de nagy lett, hogyan tudnám, itthon ki szedni a szemeket, valaki csinált már ilyet?
Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 15:36
1/13 anonim válasza:
szia monika biztos megoldható segithetek is bór nem tudom merre lax
irj privit
vagy keress meg egy órás mestert
2/13 anonim válasza:
rendes órás ingyen is megcsinálja két perc alatt ... csak mosolyogj rá szépen
3/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak Londonban vagyok, és azt hittem vagyok olyan zseni, hogy valah itthon is megtudom oldani 😀valahogy
2014. nov. 5. 15:58
4/13 anonim válasza:
hú hát london ott lehet nem olcsó egy órás
meg találsz e egyáltalán
linkeld be az óra fényképét hátha kitalálunk vmit
mondjuk ha lenne egyes furóhegyed meg kis kalapácsod mindjárt könnyebb dolgod lenne sztem
5/13 A kérdező kommentje:
Hogy tudok képet fel tolteni rola?
2014. nov. 5. 16:48
7/13 anonim válasza:
Monika, ezt te otthon nem oldod meg
8/13 A kérdező kommentje:
Azt mondod :( már félig a kapocs részénél sikerült könnyen szét szednem,csak pici kis fém rudacskék figjék ossze a szemeket és azokat kellene kiszedni hogy legalánn kettot ki szedjek belole,de azért koszi h irtal
2014. nov. 5. 17:02
9/13 anonim válasza:
igen, azokat a pici fémrudacskákat kellene kitolnod belőle ... na, ehhez kell célszerszám mielőtt szét..szod az egészet :)
10/13 A kérdező kommentje:
kösziii :( :D
2014. nov. 5. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!