Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfi szemmel ki a szebb nő:...

Férfi szemmel ki a szebb nő: Anna Silk vagy Kate Beckinsale?

Figyelt kérdés
Ízlésekről nem lehet vitatkozni, ez igaz. Ráadásul két kevésbé ismert személyről van szó. Mégis kíváncsik lennék a férfiak véleményére. Kialakult ugyanis egyetértés abban, hogy a fenti két nő 40 éves kora mellett nagyon jól tartja magát - viszont nagy vita alakult ki, hogy ki néz ki jobban és miért. A neten fellelhető fényképek alapján kíváncsi lennénk arra, hogy azok a férfiak, akiknek ebben véleményük van, melyikőjükre szavaznának és mi tetszik vagy nem tetszik az egyikben vagy másikban. Még egyszer tudom, hogy ez egy szubjektív kérdés, de ettől függetlenül előre is köszönöm a válaszokat!

2014. nov. 5. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Anna Silkről még nem hallottam, de most rákerestem. Kate Beckinsale-t már sok filmben láttam.

Szerintem elég hasonló karakter mindkét nő, talán még hasonlítanak is egymásra, szóval én olyan nagyon-nagy különbséget nem látok köztünk.

De azért Kate jobban tetszik, nem tudom miért, teljesen szubjektív, csak úgy az összhatás. De konkrétan semmit sem tudnék kiemelni, hogy ez vagy az jobb rajta, mint a másik nőn.

2014. nov. 5. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
k.b. ugyanzt tudnám írni mint az előtem szóló. Beckinsale.
2014. nov. 5. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyiket sem ismerem, rákerestem, szerintem nem hasonlítanak... Kate nagyon szép, majdnem hogy tökéletes az arca, teste is nagyon jó, de Anna Silk egyáltalán nem tetszik, a szeme is fura, nem szép, az arca, a mosolya sem nyerő egyáltalán... szóval egyértelműen Kate a szebb.
2014. nov. 5. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!