A tetoválás nem túl nőies igaz? =/
Figyelt kérdés
Szeretnék egy csillagot tetováltatni a tarkómra.Nem túl nagyot olyan közepeset.A nőiesebb kategóriába tartozom öltözködésileg bár viselkedésbe még nem annyira.Ez a tetoválás számomra a sikert,gondoskodást,a megnyugvást jelenti tehát elég sok mindent szimbolizál.
Ti mit gondoltok erről?Ezt lehet nőiessé tenni? Nem p*csás?
2010. jan. 26. 19:00
2/10 anonim válasza:
Én is oda szeretnék,amúgy a tetkó nem túl nőies de szerintem ez amit mi szeretnénk az tök jó:)
Amúgy mért lenne leszbis?:O
3/10 anonim válasza:
Szerintem egy szépen kidolgozott,nem túl feltünő tetoválás lehet nőies.Csak arra figyelj,hogy menjen az egyéniségedhez.
4/10 anonim válasza:
tarkó az jó, csak soha nem láthatod élőben :(
5/10 anonim válasza:
Nem nőies, szerintem inkább a fiúsabb, vagány lányokra jellemző, akármilyen is.
6/10 anonim válasza:
Na köszi :D
Nekem is csillag van és egyáltalán nem vagyok p*csás. :)
Szóval ha neked tetszik és ahogy írtad a jelentése miatt fontos, akkor szerintem meg tök mindegy ki mit gondol.
7/10 anonim válasza:
tarkóra cseppet sem nőies, akkor már inkább keress neki más helyet. a csillag meg divat, valami egyedibbet is kitalálhatnál.
8/10 anonim válasza:
De szép lesz, mikor majd az unokádnak elmeséled a tetoválásod jelentését...
9/10 anonim válasza:
Ha neked tetszik és fontos, csináltasd meg... nem számít, hogy nőies-e vagy nem (szerintem)
10/10 anonim válasza:
A tetoválás sok mindent elmond az emberről. Rólad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!