Lányok segítség! Milyen mozgás kell egy formás popsi érdekében? L19
Figyelt kérdés
nem tudom hogy mit csináljak mert a végén valami rossz sül ki belőle(m) .:)2010. jan. 26. 18:36
2/8 anonim válasza:
Elvileg ha lépcsőn járkálsz már az formálja a feneket.:D
meg pl lábemelés, guggolás. ha jól tudom.: D
L/16
3/8 anonim válasza:
Rubint Réka popsiedzése... hú hogy az milyen hatásos... én is azt csinálom féléve és azóta nagyon jó fenekem lett:)
4/8 anonim válasza:
Kedves előző!
Rubint Réka popsiedzés melyik DVD-n van?
5/8 anonim válasza:
Szerintem a formás popsi eléréséhez a legjobb, és ha már elérted, akkor a következménye a lovaglás :)
6/8 A kérdező kommentje:
örök hálám mindenkinek. az utolsó az az az ha jól értelmeztem akkor ngyon jó volt;):D
2010. jan. 26. 19:09
7/8 anonim válasza:
18:48-asnak: a 2009-esen és a Napi 20 perc önmagadért-en is van egy-egy 20 perces blokk fenékre!
8/8 anonim válasza:
Jók eze akülönböző aerobik gyakorlatok is de én a lovaglást javasolnám.Én egy héten kétszerjárok ésnem csak a feneket de a combot is feszesiti, és formásabb is lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!