Milyen tapasztalataitok vannak az Opál Bioenergetikai Központról mellnövelés terén? Mennyibe kerül a kezelés?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 17:56
1/3 anonim válasza:
korábban én is feltettem a kérdést, de sehol semmi válasz. Interneten is csak egy képet találtam a pasiról, de kicsit parázok elmenni hozzá.....se ár se semmi....
Azóta megtudtál valamit róla?
Van egy róla szóló cikk, abban nagyon bizalomgerjesztő, állítólag egy stáb előtt is növesztett cicit (1,5 cm-t)....csak az a fene nagy szkeptikusság....
Nekem asszimetriám van, de nem akarom műttetni.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Sajnos azóta sem tudtam meg semmit:(Azért írtam ide mert nem találtam semmilyen fórumot ahol írtak volna erről pedig csak van valaki aki próbálta már...Csak a honlapját láttam de ez kevés ahhoz,hogy elmerjek menni.Bizakodjunk hogy valaki válaszol majd nekünk:)
2010. márc. 23. 14:33
3/3 anonim válasza:
Hmmm, érdekes, h senkinek nincs tapasztalata. Engem is érdekelni, de blindre nem vállalnám be. Fel nem fogom, árak miért nincsenek feltüntetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!