Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol húzódik fiúknál az igényes...

Hol húzódik fiúknál az igényesség és a túlzott hiúság határa?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igényesség: naponta mosakodás, fogmosás, borotválkozás, fésülködés, desodor használata, tiszta ruhanemük (fehérnemü is naponta váltva), tiszta cipö, rendben tartott fogak (letört, hiányzó ne legyen).
2010. jan. 26. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
Legyen tiszta, ne túl rendetlen, ne legyen szakadt, ne dumáljon nekem állandón a ruhákról. Járjon havonta 1x fodrászhoz, ne festesse és ne zselézze a haját. Az úgy kb normális.
2010. jan. 26. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Tiszta vagyok, nem vagyok rendetlen, és kb. 3 éve nem voltam fodrásznál. Most akkor mi van? ;)
2010. jan. 26. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Tartsa be az alapvető higiéniai dolgokat (zuhany, dezodor, fogmosás stb...). Emellett a ruhái legyenek tiszták, ne legyenek viseltesek, meg azért vmilyen szinten passzoljanak is, szóval ne vegyen fel öltönyhöz deszkás cipőt. Haját mossa, fésülködjön, de nem kell hetente fodrászhoz járnia, ne 1 óráig tartson míg belövi a haját, ne járjon szoláriumba, ne sminkelje magát. Én szerintem egy fiú nyugodtan lehet szőrős (szóval pl lába, mellkasa), max akkor tartsa kordában, ha egy yetire kezd hasonlítani (egyik ismerősömnek be lehetne fonni a hátán a szőrt).
2010. jan. 26. 16:23
 5/11 anonim ***** válasza:

XD előző hozzászóló utolsó mondatán nagyot nevettem XD

mondjuk ez igényenként más.,de nem írom le mégegyszer amit már előttem leírtam,pluszba én sztem (magamból kiindulva) még fontos a borotválkozás intim területeken + hónalj,de mondjuk ahogy említettem ez egyéni,mindenki máshogy..

2010. jan. 26. 16:53
 6/11 anonim ***** válasza:
*leírtak
2010. jan. 26. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Baj van, ha amikor sminkelsz bemegy hozzád, és megkérdezi, hogy kaphat-e az alapozódból....
2010. jan. 30. 00:51
 8/11 anonim ***** válasza:
15:40 akkor igényletelen vagy;)
2010. febr. 2. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:

én ezt úgy gondolom, h teljesen mindegy h hogyan ápolja magát, a lényeg h milyen a viselkedése.

ezt úgy értem, hogy felőlem aztán radírozhatja minden héten a fejét otthon, és kenegethet magára krémeket is, a lényeg az h a mindennapi életben ne viselkedjen úgy mint egy homár. ha az ápolt fejet csak úgy tudja elérni, h radíroz, meg kenegeti magát, akkor tegye azt. csak a viselkedése ne legyen bu-zis. legyen férfi a mindennapi életben, ne legyen olyan mint egy metroszexuális búzatábla. és ennyi.

az én barátom is 3 lépcsős arctisztítást alkalmaz, mert csak így tudja elérni azt h nelegyenek nagy pattanásai, de a mindennapi életben férfias és normális. konditerembe jár, sportkocsija van, nincsenek lányos dolgai, és ízig-vérig férfi. innetről kezdve meg engem nem érdekel, h hogyan ápolja az arcát.

2010. febr. 2. 14:02
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem egy fiú járhat szoláriumba semmi baj nincs vele ha nem viszi túlzásba.zselézheti a haját is nyugodtan.még az ajakbalzsam is belefér de a szemceruza már nem.ja és ne tartson tovább a készüldősése mint nekem.
2010. febr. 2. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!